Тестостимулатори


Сортиране по:
Покажи:

Smilax Officinalis and Tribulus Terrestris 60 табл JK Nutrition

24.50 лв.
Сарсапарила (Smilax Officinalis) и Бабини зъби (Bulgarian Tribulus Terrestris са билкови екстракти съдържащи растителни стероли и други полезни за здравето нутриенти.Смилакс Официаналис (сарасапарила) екстракт в комбинация с екстракт от баб..

Бабини зъби 60 капс Tribulus 1000 JK Nutrition

22.90 лв.
Описание на продукта  Tribulus 1000 е хранителна добавка с екстракт от билката Бабини зъби (Tribulus Terrestris), която стимулира по естествен път секрецията на тестостерон. Повишава силата и мускулната маса. Поддържа нормалното и здр..

Екдистен, 120 табл., JK Nutrition

54.90 лв.
Екдистен /20-Hydroxyecdysone/ на JK Nutrition е един от най-мощните естествени стимулатори на производството на тестостерон.Екдистеронът се извлича от корена на растението Leuzea Carthamoides, което расте на надморска височина от над 2000 м..

Родиола розеа 500мг, 100 капс, JK Nutrition

34.50 лв.
Билков екстракт от Родиола розеа (Златен корен).Родиолата е билка позната от древни времена, като е използвана за подобряване на умствената и физическа работоспособност и общото здравословно състояние.Хранителната добавка е мощен адаптоген..
-34%
Тестостимулатор - ZMA & Tribulus, 180 капс, Bio Fit

Тестостимулатор - ZMA & Tribulus, 180 капс, Bio Fit

53.00 лв.

34.91 лв.

Описание на продукта Bio Fit ZMA & Tribulus е един от популярните продукти с изразено мускулно-изграждащо (анаболно) и мускулно-предпазващо (анти-катаболно) действие. Формулата на продукта съдържа цинк и магнезий (ZMA) плюс екстрак..

Цисус - Cissus Quadrangularis, 60 капс, JK Nutrition

34.50 лв.
Цисус на JK Nutrition е екстракт от билката Cissus Quadrangularis, предназначен за  бързо възстановяване на хрущялите, ставните връзки..
Показани 1 до 6 от 6 (1 стр.)
Категории