Тестостимулатори


Сортиране по:
Покажи:

Smilax Officinalis and Tribulus Terrestris 60 табл JK Nutrition

19.80 лв.
Сарсапарила (Smilax Officinalis) и Бабини зъби (Bulgarian Tribulus Terrestris са билкови екстракти съдържащи растителни стероли и други полезни за здравето нутриенти.Смилакс Официаналис (сарасапарила) екстракт в комбинация с екстракт от баб..

Бабини зъби 60 капс Tribulus 1000 JK Nutrition

22.90 лв.
Описание на продукта  Tribulus 1000 е хранителна добавка с екстракт от билката Бабини зъби (Tribulus Terrestris), която стимулира по естествен път секрецията на тестостерон. Повишава силата и мускулната маса. Поддържа нормалното и здр..

Екдистен, 120 табл., JK Nutrition

54.90 лв.
Екдистен /20-Hydroxyecdysone/ на JK Nutrition е един от най-мощните естествени стимулатори на производството на тестостерон.Екдистеронът се извлича от корена на растението Leuzea Carthamoides, което расте на надморска височина от над 2000 м..

Екдистерон с радиола Ecdysterone Gold 60 капс.

39.50 лв.
Описание на продукта Ecdysterone Gold повишава нивата на тестостерона и общата физическа и умствена работоспособност. Силен адаптоген. Стимулира обменните процеси в организма и адаптацията към физически натоварвания и концентрацията. У..

Родиола розеа 500мг, 100 капс, JK Nutrition

23.90 лв.
Билков екстракт от Родиола розеа (Златен корен).Родиолата е билка позната от древни времена, като е използвана за подобряване на умствената и физическа работоспособност и общото здравословно състояние.Хранителната добавка е мощен адаптоген..
-34%
Тестостимулатор - ZMA & Tribulus, 180 капс, Bio Fit

Тестостимулатор - ZMA & Tribulus, 180 капс, Bio Fit

53.00 лв.

34.91 лв.

Описание на продукта Bio Fit ZMA & Tribulus е един от популярните продукти с изразено мускулно-изграждащо (анаболно) и мускулно-предпазващо (анти-катаболно) действие. Формулата на продукта съдържа цинк и магнезий (ZMA) плюс екстрак..

Тестостимулатор Ecdysterone Tribol, 60 капс, JK Nutrition

39.50 лв.
Описание на продукта  Ecdysterone Tribol е високоефективна хранителна добавка, съдържаща екстракт от билките Левзея (Rhaponticum Carthamoides) и Бабини зъби (Tribulus Terrestris). Комбинацията от фитостероидното съединение ектидестон ..
-28%
Тестостимулатор Testoplex Bio Fit

Тестостимулатор Testoplex Bio Fit

55.70 лв.

39.95 лв.

Тестостимулаторът Testoplex е от Ëlite"серията на Bio Fit и е един от най-завършените продукти за стимулиране на тестостероновото производство.Формулата на тази хранителна добавка е разработена по най-добрия начин за да въздейства ефективна..

Цисус - Cissus Quadrangularis, 60 капс, JK Nutrition

29.96 лв.
Цисус на JK Nutrition е екстракт от билката Cissus Quadrangularis, предназначен за  бързо възстановяване на хрущялите, ставните връзки..
Показани 1 до 9 от 9 (1 стр.)
Категории