Кости, стави, хрущяли и мускули


Сортиране по:
Покажи:

Joint+ - хранителна добавка за стави, кости и мускули, Head

39.80 лв.
Билковият комплекс JOINT + осигурява на ставите и връзките основните микроелементи, необходими за тяхното здраве.Оригиналната формула на JOINT + комбинира веществата глюкозамин и хондроитин сулфат. Тези вещества са предназначени за естестве..

Калций течен, с вит. D3 и вит.. B5 1 литър, Energybody

19.90 лв.
Течният калций с витамини на Energy body е една съвременна и много добра разработка в немската лаборатория на фирмата.Почти 100% от калция в организма е в костите ни. Не е чудно, че калцият може да помогне за поддържане на здрави кости. Осо..

Колаген морски течен 750 мл, Energybody

49.90 лв.
Collagen Marine Liquid с витамин C и биотин на ENERGYBODY e морски хидролизиран колаген с най-високо германско качество.Хранителната добавка е в течена форма и е лабораторно изработена, като притежева най-пълно абсорбиращият се ко..

Колаген течен 1 л, ENERGYBODY

64.90 лв.
Колаген течен, 1 л, ENERGYBODY КОСТИ, СТАВИ, ХРУЩЯЛИ И МУСКУЛИ   Collagen Liquid Plus Vitamin C на ENERGYBODY e  хидролизиран колаген с най-високо германско качество (Collagen peptides - fortigel®) и е най-пъ..

Цисус - Cissus Quadrangularis, 60 капс, JK Nutrition

34.50 лв.
Цисус на JK Nutrition е екстракт от билката Cissus Quadrangularis, предназначен за  бързо възстановяване на хрущялите, ставните връзки..
Показани 1 до 5 от 5 (1 стр.)
Категории