Сортиране по:
Покажи:

ISOSTAR Sport Bottle / 650ml.

10.00 лв.
Sport Bottle нa Isostar e шишe c гoлямa cъвмecтимocт, ĸoeтo е изработено от лeĸ и ycтoйчив мaтepиaл, дизaйн, ĸoйтo пoзвoлявa лeceн зaxвaт, кaпaчĸa, ĸoятo eлиминиpa възмoжнocттa зa пpoпycĸ. Гopнa чacт е c шиpoĸ oтвop, ĸoйтo пoзвoлявa лecнo д..
-40%
Spider Bottle 500 мл шейкър

Spider Bottle 500 мл шейкър

23.50 лв.

13.99 лв.

JK Fitness Ви предлага един многофункционален шейкър, удобен за носене на предвидените за деня хранителни добавки - протеин, таблетки, капсули.Поради това че разполага с отделни сектори, суплементите не се смесват един с друг, а това става ..

Дъмбел бутилка 2,2 л Fit Motion

14.90 лв.
Дъмбел с формата на бутилкa, предназначен, както за тренировка, като тежестта му се регулира в зависимост от количеството вода в него,, или за пиене на вода. Дъмбела може да съхранява 2,2 л течност. Страхотната му форма на истински дъмбел..

Шейкър 600 мл Bio Fit

7.90 лв.
Шейкърът на Bio Fit e предназначен за идеално миксиране на прахообразни протеинови хранителни добавки в удобни за прием напитки в течен вид.В миксера се поставя прахообразната маса - протеин, гейнер, азотен бустер, изотоник или енергетик, с..

Шейкър 720 мл, Mad Max

15.20 лв.
Шейкърът на Mad Max е многофункционален и е познат във фитнес средите, преди всичко с превъзходните си характеристики и високо качество. Изработен е от полипропилен, така че да може да се гарантир, неналичие на никакви вредни вещества. Шейк..

Шейкър Performance Nutrition

7.90 лв.
Шейкър за миксиране на прахообразни с течни напитки.Удобен за носене в чанта и съхранение на протеини, гейнери, зотни бустери и други хранителни добавки.Плътно прилепваща капачка и съвременен дизайн с възможност за поставяне на чашодър..

Шейкър SAN

7.90 лв.
Шейкър за миксиране на прахообразни с течни напитки с обем 700 мл.Удобен за носене в чанта и съхранение на протеини, гейнери, зотни бустери и други хранителни добавки.Плътно прилепваща капачка и съвременен дизайн с възможност за поставяне н..

Шейкър Venum Shaker V2

15.00 лв.
Шейкърът Venum Shaker V2 е създаден, за да може да разбиете протеина си навсякъде.Предвиден е за лесна употреба, има малко тегло и ергономична форма .С логото на Venum и 750-милиметровия капацитет, той е лесен за почистване и носене.Шейкъръ..
-13%
Шейкър за протеини 600 мл JK Nutrition

Шейкър за протеини 600 мл JK Nutrition

7.90 лв.

6.90 лв.

Шейкърът на JK Nutrition е предназначен за миксиране на прахообразни напитки в хомогенна течна маса.Снабден с решетка, която позволява разбъркването да е по-добро.Има удобна за употреба форма и може да съхранява както прахообразни, така и т..

Шейкър мултифункционален Bio Fit Shaker

16.90 лв.
  Шейкърът на Bio Fit е мултифункционален и е с 3 секции за съхранение на прахообразна маса, таблетки и течност.С този шейкър ще може да съхранявате отделно всичко необходимо като хранителни добавки в различна форма и да го носите навс..
-14%
Шише за вода Benlee water bottle warm yellow 1 л

Шише за вода Benlee water bottle warm yellow 1 л

22.00 лв.

19.00 лв.

Класическата спортна бутилка BEN, за бокс с подвижна мека тръбичка е изработена от специален мек пластмасов материал. Големият отвор позволява бързо напълване с натрошен лед или кубчета лед. Бутилката Benlee water bottle warm може..
Показани 1 до 11 от 11 (1 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории