Шейкъри


Сортиране по:
Покажи:
-40%
Spider Bottle 500 мл шейкър

Spider Bottle 500 мл шейкър

23.50 лв.

13.99 лв.

JK Fitness Ви предлага един многофункционален шейкър, удобен за носене на предвидените за деня хранителни добавки - протеин, таблетки, капсули.Поради това че разполага с отделни сектори, суплементите не се смесват един с друг, а това става ..

Бутилка за вода 500 мл Isostar

2.50 лв.
Бутилка за вода 500 мл IsostarБутилката за вода на Isostar ще ви е на помощ всеки път, когато имате нужда от хидратация по време на тренировка.Можете да я използвате, както във фитнеса, така и докато сте с колелото или сте на поход в планин..

Бутилка за вода 500 мл Venum Contender

11.00 лв.
Бутилка за вода 500 мл Venum ContenderБутилката за вода Contender на Venum има за цел да подобри качеството на тренировката ви, като може да съхранява не само вода, но и различни енергезиращи напитки, с които да поддържате хидратацията и то..

Шейкър 500 мл, Bulk Nutrition

5.80 лв.
Шейкърът e предназначен за миксиране на прахообразни протеинови хранителни добавки в удобни за прием напитки в течен вид.В миксера се поставя прахообразната маса - протеин, гейнер, азотен бустер, изотоник или енергетик, сипва се 250-30..

Шейкър 600 мл Bio Fit

7.90 лв.
Шейкърът на Bio Fit e предназначен за идеално миксиране на прахообразни протеинови хранителни добавки в удобни за прием напитки в течен вид.В миксера се поставя прахообразната маса - протеин, гейнер, азотен бустер, изотоник или енергетик, с..

Шейкър 700 мл, Aptonia

6.50 лв.
Шейкърът e предназначен за миксиране на прахообразни протеинови хранителни добавки в удобни за прием напитки в течен вид.В миксера се поставя прахообразната маса - протеин, гейнер, азотен бустер, изотоник или енергетик, сипва се 250-35..
-29%
Шейкър 700 мл, SAN

Шейкър 700 мл, SAN

8.50 лв.

6.00 лв.

Оригинален шейкър от 700 мл, на американската фирма за хранителни добавки SANШейкърът е произведен от висококачествена пластмаса и е с плътно затваряща се винтова капачка.Удобен за разбиване и пренасяне на хранителни добавки под формата на ..

Шейкър 700 мл, Sportlabs

6.50 лв.
Шейкърът e предназначен за миксиране на прахообразни протеинови хранителни добавки в удобни за прием напитки в течен вид.В миксера се поставя прахообразната маса - протеин, гейнер, азотен бустер, изотоник или енергетик, сипва се 250-350 мл ..

Шейкър 700 мл, Wings Gold

6.80 лв.
Шейкърът e предназначен за миксиране на прахообразни протеинови хранителни добавки в удобни за прием напитки в течен вид.В миксера се поставя прахообразната маса - протеин, гейнер, азотен бустер, изотоник или енергетик, сипва се 250-35..

Шейкър Venum Shaker V2

15.00 лв.
Шейкърът Venum Shaker V2 е създаден, за да може да разбиете протеина си навсякъде.Предвиден е за лесна употреба, има малко тегло и ергономична форма .С логото на Venum и 750-милиметровия капацитет, той е лесен за почистване и носене.Шейкъръ..

Шейкър за протеини 600 мл JK Nutrition

7.90 лв.
Шейкърът на JK Nutrition е предназначен за миксиране на прахообразни напитки в хомогенна течна маса.Снабден с решетка, която позволява разбъркването да е по-добро.Има удобна за употреба форма и може да съхранява както прахообразни, така и т..

Шейкър мултифункционален Bio Fit Shaker

16.90 лв.
Шейкърът на Bio Fit е мултифункционален и е с 3 секции за съхранение на прахообразна маса, таблетки и течност.С този шейкър ще може да съхранявате отделно всичко необходимо като хранителни добавки в различна форма и да го носите на..
Показани 1 до 12 от 12 (1 стр.)
Категории