Шейкъри


Сортиране по:
Покажи:

Бутилка за вода 500 мл Isostar

2.50 лв.
Бутилка за вода 500 мл IsostarБутилката за вода на Isostar ще ви е на помощ всеки път, когато имате нужда от хидратация по време на тренировка.Можете да я използвате, както във фитнеса, така и докато сте с колелото или сте на поход в планин..

Бутилка за вода 500 мл Squeezy Sports Nutrition

9.90 лв.
Бутилка за вода 500 мл Squeezy Sports NutritionБутилката за вода на Squeezy е изработена специално, за да улесни до максимум тренировката ви, като с няколко естествени движения на ръката ще можете да се хидратирате и освежите.Squeezy Sports..

Бутилка за вода 500 мл Venum Contender

11.00 лв.
Бутилка за вода 500 мл Venum ContenderБутилката за вода Contender на Venum има за цел да подобри качеството на тренировката ви, като може да съхранява не само вода, но и различни енергезиращи напитки, с които да поддържате хидратацията и то..

Бутилка за вода Benlee water bottle warm yellow 1 л

22.00 лв.
Класическата спортна бутилка BEN за бокс с подвижна мека тръбичка е изработена от специален мек пластмасов материал. Големият отвор позволява бързо напълване с натрошен лед или кубчета лед. Бутилката Benlee water bottle warm ..

Дъмбел бутилка 2,2 л Fit Motion

14.90 лв.
Дъмбел с формата на бутилкa, предназначен, както за тренировка, като тежестта му се регулира в зависимост от количеството вода в него,, или за пиене на вода. Дъмбела може да съхранява 2,2 л течност. Страхотната му форма на истински дъмбел..

Шейкър 600 мл Bio Fit

7.90 лв.
Шейкърът на Bio Fit e предназначен за идеално миксиране на прахообразни протеинови хранителни добавки в удобни за прием напитки в течен вид.В миксера се поставя прахообразната маса - протеин, гейнер, азотен бустер, изотоник или енергетик, с..
-29%
Шейкър 700 мл, SAN

Шейкър 700 мл, SAN

8.50 лв.

6.00 лв.

Оригинален шейкър от 700 мл, на американската фирма за хранителни добавки SANШейкърът е произведен от висококачествена пластмаса и е с плътно затваряща се винтова капачка.Удобен за разбиване и пренасяне на хранителни добавки под формата на ..

Шейкър 720 мл, Mad Max

15.20 лв.
Шейкърът на Mad Max е многофункционален и е познат във фитнес средите, преди всичко с превъзходните си характеристики и високо качество. Изработен е от полипропилен, така че да може да се гарантир, неналичие на никакви вредни вещества. Шейк..

Шейкър Performance Nutrition

7.90 лв.
Шейкър за миксиране на прахообразни с течни напитки.Удобен за носене в чанта и съхранение на протеини, гейнери, зотни бустери и други хранителни добавки.Плътно прилепваща капачка и съвременен дизайн с възможност за поставяне на чашодър..

Шейкър Venum Shaker V2

15.00 лв.
Шейкърът Venum Shaker V2 е създаден, за да може да разбиете протеина си навсякъде.Предвиден е за лесна употреба, има малко тегло и ергономична форма .С логото на Venum и 750-милиметровия капацитет, той е лесен за почистване и носене.Шейкъръ..

Шейкър за протеини 600 мл JK Nutrition

7.90 лв.
Шейкърът на JK Nutrition е предназначен за миксиране на прахообразни напитки в хомогенна течна маса.Снабден с решетка, която позволява разбъркването да е по-добро.Има удобна за употреба форма и може да съхранява както прахообразни, така и т..

Шейкър мултифункционален Bio Fit Shaker

16.90 лв.
Шейкърът на Bio Fit е мултифункционален и е с 3 секции за съхранение на прахообразна маса, таблетки и течност.С този шейкър ще може да съхранявате отделно всичко необходимо като хранителни добавки в различна форма и да го носите на..
Показани 1 до 12 от 12 (1 стр.)

Продуктов филтър

 • Производител
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Категории