Биостимулатори

Сортиране по:
Покажи:

11-OXO 60 капс, Core Labs

115.00 лв.
11-OXO (Adrenosterone, 11-keto, 11-Andro) е селективен инхибитор (вещество, инхибиращо секрецията, редуциращо нивото) на кортизола (хормон на стрес) с лактатна дехидрогеназа 11b-хидроксистероидна дехидрогеназа редуктаза (11HSD1R).Целе..

Аминокиселина - HMB Hydroxymetilbutirate, 250мг, Bio Fit

33.90 лв.
Описание на продукта Bio Fit HMB е метаболит на незаменимата аминокиселина с разклонена верига Л-левцин с добавен цинк и селен. HMB упражнява изразен анти-катаболен ефект и подпомага изграждането на чиста мускулна маса. Полученото при ..

Аминокиселини - Nitro Storm, 450 гр, Bio Fit

69.90 лв.
Описание на продукта Nitro Storm съдържа пълен спектър от аминокиселини в свободна форма и пептидни връзки, предназначени за бързо усвояване. Неговият състав включва аминокиселини с разклонена верига (BCAA) в съотношение 8:1:1, пептидн..

Биоактиватор - MitoActin™ 250 гр, Bio Fit

65.00 лв.
Биоактиватор - Bio Fit MitoActin™ - авангарден продукт за спорта и здравето от ново поколение !MitoActin™ е натурален прахообразен екстракт от ултра концентриран червен и черен касис с активна съставка от 90% Ribetril ™ A. Ribetril ™ A е па..

Пирацетам - Piracetam, 250 гр, Revange Nutrition

98.00 лв.
 Пирацетам на Американската фирма Revange Nutrition е ефективен мозъчен бустер. Той се основава на ноотропната активна съставка пирацетам. Това увеличава използването на захар и кислород от централната нервна система, което повишава ко..

Секс стимулатор - EroFerol 15 капс, Core Labs

115.00 лв.
EroFerol на Core Labs (USA) е биостимулатор за сексуално представяне от ново поколение! Искате ли да увеличите сексуалното си представяне?  Очаквайте нови и незабравими преживявания?  Или може би имате проблеми с ерекцията? &..

Хормонален регулатор - Diosgenin, 100 капс., Bio Fit

29.90 лв.
Описание на продукта Bio Fit Diosgenin (95%) е растителен стерол, извлечен от корена на сладък картоф (Dioscorea Villosa). Той е ефективен стимулатор на естественото производство на стероиди (полови хормони). Диосгенинът е мощен прекур..
Показани 1 до 7 от 7 (1 стр.)

Продуктов филтър

  • Производител
    0
    0
    0
  • Цена
    лв. - лв.
Категории