Категории
Сортиране по:
Покажи:

Машина за вътрешна и външна част на бедрата Body-Solid Pro-Dual DIOT-SF

3 950.00 лв.
Машина за вътрешна и външна част на бедрата Body-Solid Pro-Dual DIOT-SFМашината за вътрешна и външна част на бедрата Pro-Dual DIOT-SF на Body-Solid е уредът, който ще ви позволи да фокусирате усилията си върху две от най-деликатните части н..

Body Solid Машина за гръб ( вертикален и хоризонтален скрипец ) - DLAT

4 950.00 лв.
Body Solid Машина за гръб ( вертикален и хоризонтален скрипец ) - DLAT ПРОФЕСИОНАЛНИ ФИТНЕС УРЕДИ И МАШИНИ   Машина с двойна функция - горен/долен скрипец DLAT-SF Body-Solid Pro-Dual. Служи за развитие на мускулите на гърба..

Бицепс / трицепс машина, Body-Solid GCBT380

1 265.00 лв.
Комбинирана машина за бицепс и трицепс - Body-Solid GCBT380, предназначена за тренировка на мускулите на ръцете.Силозадаването е със свободни тежести - дискове.Подходяща за оборудване на домашни и леконатоварени фитнес зали.Техническа харак..

Бластер за коремна преса Body-Solid ACH18

79.00 лв.
Бластер за коремна преса Body-Solid ACH18Бластерът на Body-Solid ACH18 има специално пригоден дизайн, който да приляга удобно на раменете, за да не причинява излишен дискомфорт при тренировка за корем.ACH18 е идеална опция към всички видове..
-28%
Висилка за врата, Body-Solid Chinning Bar PUB34

Висилка за врата, Body-Solid Chinning Bar PUB34

179.00 лв.

129.00 лв.

Висилката за врата на Body-Solid - Chinning Bar, модел PUB34 е предназначена за оборудване на домашната фитнес зала.Уникално проектираната Pro-Style Doorway Chinning Bar е изработена от тежка подсилена стомана. Многофункционалният дизайн, п..

Въже за трицепс Body-Solid TR20

36.99 лв.
Въже за трицепс с високо качество на Body-Solid, предназначено за фиксиране към скрипцова система.Въжето за скрипец се използва за развитие на силата и силовата издръжливост на мускулите разгъвачи в лакътните стави - трицепсите.Може да се и..

Въже за трицепс, единично, Body Solid

29.50 лв.
Въже за трицепс - единично с високо качество на Body-Solid, предназначено за фиксиране към скрипцова система.Въжето за скрипец се използва за развитие на силата и силовата издръжливост на мускулите разгъвачи в лакътните стави - трицепс..

Двойно чупеща се пейка Body-Solid GFID31

749.00 лв.
Двойно чупеща се пейка Body-Solid GFID31Пейката предоставя възможност за регулиране на наклона на облегалката (6 степени) и седалката (7 степени), за да се напасне спрямо индивидуалните нужди на трениращия.В допълнение GFID31 ..

Двойно чупеща се пейка Body-Solid GFID71

959.00 лв.
Двойно чупеща се пейка Body-Solid GFID71Пейката предоставя възможност за регулиране на наклона на облегалката (6 степени) и седалката (7 степени), за да се напасне спрямо индивидуалните нужди на трениращия.В допълнение GFID71 разполага и с ..

Диск гумиран с диаметър на отвора 51мм, 1,25 кг, Steelflex

18.62 лв.
Дискове гумирани с диаметър на отвора 51мм, предназначени за професионална употреба в силно натоварени фитнес зали.С отвори за лесно пренасяне и поставяне на лоста.Изключителна здравина при интензивна експлоатация.Тегло: 1,25 кгЦвят: ч..

Диск гумиран с диаметър на отвора 51мм, 2,5 кг, Steelflex

37.25 лв.
Диск гумиран с диаметър на отвора 51мм, предназначени за професионална употреба в силно натоварени фитнес зали.С отвори за лесно пренасяне и поставяне на лоста.Изключителна здравина при интензивна експлоатация.Тегло на диска: 2,5 кгЦвя..

Домашна фитнес система Body-Solid G6B

5 858.00 лв.
Комбинираният фитнес уред Bi-Angular Home Gym G6B на Body Solid е висококачествена комплексна станция за тренировка при всякакви условия - в къщи, във фитнес залата, дори и в професионалния джим.Служи за трениране на всички мускулни групи н..

Каишки за коремни вдигания AB Straps Body-Solid

99.00 лв.
Каишки за коремни вдигания AB Straps на Body-Solid са опорни ремъци за мишниците, улесняващи изпълнението на упражнения за коремните мускули.Коремните преси от вис уморяват ръцете и по-специално сгъвачите на пръстите.Каишките облекчават усл..

Колан за дискове NB55 Body-Solid

28.90 лв.
Колан за фиксиране на диск към кръста с цел допълнително утежнение. Предназначен за изпълнение на силови упражнения, като набиране на висилка, кофички и др. Производител: Body-Solid (САЩ) Вносител: JK FITNESS ..

Комбиниран уред за преднобедрени и заднобедрени муслули Body-Solid GLCE365

1 219.00 лв.
Комбиниран фитнес уред за трениране на преднобедрените и заднобедрените муслули. Body-Solid, модел GLCE365, работи със силозадаване от дискове с диаметър на отвора над 25 мм.Промяна на наклона на облегалката за удобство при работа за двете ..

Комбиниран фитнес уред Body Solid G1S

2 720.00 лв.
Многофункционалният комбиниран уред G1S на Body Solid е предназначен за изпълнение на над 50 упражнения за всички мускули на човешкото тяло. Този комплексен тренажор има за цел да задоволи и най-претенциозния любител на силовите упражнения,..

Комбиниран фитнес уред със свободни тежести, Body Solid GLGS100

3 590.00 лв.
Комбиниран фитнес уред със силозадаване със свободни тежести (дискове), предназначен за силови тренировки на почти всички мускулни групи на тялото.Може да се използва в домашни условия и в интензивно натоварени фитнес зали.Здрава метална ов..

Комбиниран фитнес уред със свободни тежести, Body Solid GLGS100P4

3 690.00 лв.
Комбиниран фитнес уред  на Body Solid, модел  GLGS100P4, със силозадаване от свободни тежести (дискове).Притежава 4 станции за тренировка. и предназначен е за силови тренировки на всички мускулни групи на човешкото тяло...

Комбиниран фитнес уред, Body Solid F600

6 645.00 лв.
Мултифункционален комбиниран уред на Body-Solid, модел GF600 е предназначен за изпълнение на над 60 фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.Силозадаването с пакет от 95 кг плочки е напълно достатъчно за да може да ..

Комбиниран фитнес уред, Body Solid G10B

9 769.00 лв.
Комбиниран фитнес уред на Body Solid, модел G10B е за всеки, който желае да тренира тежко в домашни условия или фитнес студиото в квартала.Чрез 6-те си станции Body Solid G10B, притежава големи възможности за трениране на всички мускул..

Комбиниран фитнес уред, Powerline Home Gym PHG1000X

1 370.00 лв.
Комбиниран фитнес уред, Powerline Home Gym, модел PHG1000X е предназначен за изпълнението на голям арсенал от фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.На комплексният фитнес уред може да развивате силата и силовата издръ..

Комбинирана лежанка Body-Solid PowerCenter Combo Bench GDIB46L

969.00 лв.
Комбинираната лежанка PowerCenter е предназначена за вдигане на тежести от лег, полулег, седеж, за трениране на краката и основно предната и задна част на бедрата. Лежанката може да заема хоризонтална, вертикална и наклонена позиция. Това ..

Кросоувър мултифункционален тренажор, Body-Solid GDCC200

3 750.00 лв.
Кросоувър мултифункционален тренажор - Body-Solid GDCC200 е предназначен за изпълнението на голямо разнообразие от физически упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.На скрипцовата система може да се правят голям арсенал от дв..

Куки за крака Body-Solid GIB2

199.00 лв.
Куки за крака Body-Solid GIB2Куките за крака са помощно средство, с което ще се изкачите на следващото ниво в упражненията за коремна преса. GIB2 са проектирани специално, за да уплътняват здраво глезените ви, но без да ви причиняват болка ..

Лег преса - приставка към комбинирани уреди от серия G, Body Solid

1 990.00 лв.
Лег преса - приставка към комбинирани уреди от серия G на Body Solid.Дизайнът с двойна греда елиминира напрежението в глезена и осигурява постоянна устойчивост в целия обхват на движение. Поставката за крака е конструирана да се движи с вър..

Лег преса вертикална Body-Solid PVLP156X

975.00 лв.
Лег преса вертикална от серията Powerline на Body-Solid е фитнес уред предназначен за тренировка на мускулите на краката, чрез ветикално избутване на тежест.Развива силата и силовата издръжливост на мускулите разгъвачи на долните крайници и..

Лег преса и Хакеншмид машина - Leg Press & Hack Squat Body-Solid GLPH 1100

3 495.00 лв.
Лег преса и хакеншмид машина - две в едно е комбиниран фитнес уред за трениране на краката.Удобна и приятна за трениране и със сравнително компактни размери.Пести място в тренировъчната зала, защото вместо две машини, Вие ще поставите една ..

Машина за клек и прасци Body-Solid GSCL360

1 990.00 лв.
Машина за клек и прасци Body-Solid GSCL360Машината за клек и прасци на Body-Solid GSCL360 е специално проектирана, за да ограничи рисковете от травми и контузии, които съществуват при класическото упражнение със свободни тежести. В същото в..

Мултифункционален комбиниран уред - Body-Solid EXM4000S

1 759.00 лв.
Мултифункционален комбиниран уред на Body-Solid, модел EXM4000S е предназначен за изпълнение на голям брой фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.Тренажорът притежава 9 групи станции за тренировъчни движения ..

Мултифункционален комбиниран уред - Body-Solid Selectorized Home Gym G3S

3 699.00 лв.
Мултифункционален комбиниран уред на Body-Solid, модел G3S е предназначен за изпълнение на голям арсенал от фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.Силозадаването с пакет от 73 кг плочки е напълно достатъчно за да може ..

Мултифункционален комбиниран уред Body-Solid EXM2750

5 050.00 лв.
Мултифункционален комбиниран уред на Body-Solid, модел EXM2750 е предназначен за изпълнение на голям арсенал от фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.Силозадаването с пакет от 95 кг плочки е напълно достатъчно за..

Мултифункционален комбиниран уред BSG10X, Body Solid

2 540.00 лв.
Мултифункционален комбиниран уред на Body-Solid, модел BSG10X, от серията Powerline е предназначен за изпълнение на голям арсенал от фитнес упражнения за всички мускулни групи на човешкото тяло.Силозадаването с пакет от 73 кг плоч..

Мултифункционален комбиниран уред P2X, Body Solid

3 965.00 лв.
Удобнiят за употреба, мултифункционален фитнес уред Powerline P2X е интелигентно проектиран да предлага движения на свободен обхват и изключителен диапазон на движение за всеки потребител. Чрез комбиниране на ергономично правилно конструира..

Мултифункционален фитнес тренажор Body-Solid DGYM

11 900.00 лв.
Мултифункционален фитнес тренажор на Body Solid, модел DGYM е предназначен за комплексни фитнес тренировки в спортна зала или в домашна обстановка.Многофункционалният уред е снабден с две плочкови силозадаващи устройства по 95 кг, което поз..

Мултифункционален фитнес тренажор, Body Solid G9S

9 760.00 лв.
Мултифункционален фитнес тренажор на Body Solid модел G9S, предназначен за фитнес тренировки в зала или дома.Многофункционалният уред е снабден с две плочкови силозадаващи устройства по 95 кг, което позволява едновременно да тренират двама ..

Мултифункционална чупеща се пейка Body-Solid FID46

1 180.00 лв.
Мултифункционална чупеща се пейка на Body-Solid, модел FID46 е предназначена за изпълнение на силови упражнения със свободни тежести.Чупещата се пейка е най-подходяща за трениране с дъмбели за горната част на тялото.Снабдена е с допълнителн..
Показани 1 до 36 от 76 (3 стр.)