Категории
Сортиране по:
Покажи:
-21%
 Лост за набиране за врата Body Solid PUB 34

Лост за набиране за врата Body Solid PUB 34

125.00 лв.

98.90 лв.

масивна и здрава хромирана стомана лесен за монтаж /само с 4 винта/ максимален товар 120 кг. Производител: Body Solid Вносител: JK Fitness ltd...

Бластер за коремна преса Body-Solid ACH18

65.00 лв.
Бластер за коремна преса Body-Solid ACH18Бластерът на Body-Solid ACH18 има специално пригоден дизайн, който да приляга удобно на раменете, за да не причинява излишен дискомфорт при тренировка за корем.ACH18 е идеална опция към всички видове..

Въже за трицепс Body-Solid NTS10

29.90 лв.
Въже за трицепс Body-Solid NTS10Въжето за трипцес NTS10 на Body-Solid има за цел да бъде от полза на хора, които щадят повече кожата на ръцете си. Неопреновите ръкохватки позволяват на дланите да дишат, докато тренирате и в същото време ви ..

Въже за трицепс Body-Solid TR20

29.60 лв.
Въже за трицепс с високо качество на Body-Solid, предназначено за фиксиране към скрипцова система.Въжето за скрипец се използва за развитие на силата и силовата издръжливост на мускулите разгъвачи в лакътните стави - трицепсите.Може да се и..

Двойно чупеща се пейка Body-Solid GFID31

659.00 лв.
Двойно чупеща се пейка Body-Solid GFID31Пейката предоставя възможност за регулиране на наклона на облегалката (6 степени) и седалката (7 степени), за да се напасне спрямо индивидуалните нужди на трениращия.В допълнение GFID31 ..

Двойно чупеща се пейка Body-Solid GFID71

769.00 лв.
Двойно чупеща се пейка Body-Solid GFID71Пейката предоставя възможност за регулиране на наклона на облегалката (6 степени) и седалката (7 степени), за да се напасне спрямо индивидуалните нужди на трениращия.В допълнение GFID71 разполага и с ..

Домашна фитнес система Body-Solid G6B

4 895.00 лв.
Комбинираният фитнес уред Bi-Angular Home Gym G6B на Body Solid е висококачествена комплексна станция за тренировка при всякакви условия - в къщи, във фитнес залата, дори и в професионалния джим.Служи за трениране на всички мускулни групи н..

Каишки за коремни вдигания AB Straps Body-Solid

99.00 лв.
Каишки за коремни вдигания AB Straps на Body-Solid са опорни ремъци за мишниците, улесняващи изпълнението на упражнения за коремните мускули.Коремните преси от вис уморяват ръцете и по-специално сгъвачите на пръстите.Каишките облекчават усл..

Колан за дискове NB55 Body-Solid

16.90 лв.
Колан за фиксиране на диск към кръста с цел допълнително утежнение. Предназначен за изпълнение на силови упражнения, като набиране на висилка, кофички и др. Производител: Body-Solid (САЩ) Вносител: JK FITNESS ..

Комбиниран фитнес уред Body Solid G1S

2 280.00 лв.
Многофункционалният комбиниран уред G1S на Body Solid е предназначен за изпълнение на над 50 упражнения за всички мускули на човешкото тяло. Този комплексен тренажор има за цел да задоволи и най-претенциозния любител на силовите упражнения,..

Комбинирана лежанка Body-Solid PowerCenter Combo Bench GDIB46L

845.00 лв.
Комбинираната лежанка PowerCenter е предназначена за вдигане на тежести от лег, полулег, седеж, за трениране на краката и основно предната и задна част на бедрата. Лежанката може да заема хоризонтална, вертикална и наклонена позиция. Това ..

Куки за крака Body-Solid GIB2

167.00 лв.
Куки за крака Body-Solid GIB2Куките за крака са помощно средство, с което ще се изкачите на следващото ниво в упражненията за коремна преса. GIB2 са проектирани специално, за да уплътняват здраво глезените ви, но без да ви причиняват болка ..

Лег преса и Хакеншмид машина - Leg Press & Hack Squat Body-Solid GLPH 1100

2 897.00 лв.
Лег преса и хакеншмид машина - две в едно е комбиниран фитнес уред за трениране на краката.Удобна и приятна за трениране и със сравнително компактни размери.Пести място в тренировъчната зала, защото вместо две машини, Вие ще поставите една ..

Машина за клек и прасци Body-Solid GSCL360

1 493.00 лв.
Машина за клек и прасци Body-Solid GSCL360Машината за клек и прасци на Body-Solid GSCL360 е специално проектирана, за да ограничи рисковете от травми и контузии, които съществуват при класическото упражнение със свободни тежести. В същото в..

Мултифункционален комбиниран уред P2X, Body Solid

2 980.00 лв.
Удобнiят за употреба, мултифункционален фитнес уред Powerline P2X е интелигентно проектиран да предлага движения на свободен обхват и изключителен диапазон на движение за всеки потребител. Чрез комбиниране на ергономично правилно конструира..

Наглавник Body-Solid MA307N

34.90 лв.
Наглавникът на Body-Solid MA307N е предназначен за тренировка на мускулите на врата, като на него се фиксират тежести.Изработен е от здрав синтетичен плат, устойчив на продължителна експлоатация, влага, солите на потта и температурни промен..

Пейка за коремни преси Body-Solid GAB60

450.00 лв.
Пейката за коремни преси GAB-60 на Body Solid притежава голям диапазон на промяна на наклона, с цел създаване на различно утежнение при тренировка. Безопасен и удобен начин на фиксиране на краката при ползване, създаващ минимално напре..

Портален кросоувър скрипец Body-Solid GDCC250G

3 399.00 лв.
Кросоувър - портален скрипец е предназначен за изпълнението на голямо разнообразие от силови упражнения за всички мускули на човешкото тяло. Изработен от висококачествен материал, притежава здравина и функционалност при добра калибровк..

Рамка за клякане Body-Solid GPR378

1 750.00 лв.
Рамка за клякане Body-Solid GPR378Рамката за клякане е със здрава и широка конструкция, за да поема всяко натоварване, на което би могла да бъде подложена от силова тренировка с голямо количество тежести.GPR378 е разделена на 20 нива, на ко..

Рамка за клякане Body-Solid GPR378 + скрипци със 100 кг тежести

3 400.00 лв.
Рамка за клякане Body-Solid GPR378 + долен и горен скрипец със 100 кг тежестиРамката за клякане е със здрава и широка конструкция, за да поема всяко натоварване, на което би могла да бъде подложена от силова тренировка с голямо количес..

Скотова пейка Body-Solid GPCB 329

650.00 лв.
Скотова пейка Body-Solid GPCB 329 Пейка за бицепс GPCB329 Body-Solid Когато стане въпрос за изолиране на бицепсите за максимална концентрация и развитие, нищо не може да победи скотовото сгъване! То е основно за развитие на цялостна м..

Уред за прасци Body-Solid GSCR349

999.00 лв.
Уредът за прасци на Body-Solid - Seated Calf Raise, модел GSCR349 е подходящ за трениране на мускулите сгъвачи на ходилото, разположени по задната част на подбедриците.Калф машината е със свободни тежести и е със здравина позволяваща използ..

Уред за хиперекстензии Body-Solid SGH500

1 394.00 лв.
Уред за хиперекстензии - римско столче и за коремни преси на Body-Solid за професионална употреба.Фитнес професионалистите по света признават римското сгъване за най-важното силово упражнение за долната част на гърба.Здравият кръст е гаранц..

Фитнес уред за набиране, кофички и коремни преси на Body Solid GVKR82

960.00 лв.
Комбиниран фитнес уред, предназначен за изпълнение на физически упражнения набиране на висилка, кофички и коремни преси.Здрав и масивен с възможност да бъде използван в домашни и професионални фитнес зали.Удобни Dura Form подложки за ръцете..

Фитнес уред за набиране, кофички и коремни преси, Body Solid PVKC83X

630.00 лв.
Комбиниран фитнес уред на Body Solid, предназначен за изпълнение на физически упражнения набиране на висилка, кофички и коремни преси.Лесен и безопасен достъп за изпълнение на различните упражненияТвърда и стабилна рамка Дебел DuraFirm под..

Хиперекстензия под наклон, Body Solid PHYP200X

580.00 лв.
Фитнес уред хиперекстензия за изпълнение на гръбни преси под наклон. Удобна за употреба и елегантна изработка с устойчива черна тапицерия.TechnologyRelieves lower back painFights compression fatigueIncreases flexibilityImproves ci..
Показани 1 до 26 от 26 (1 стр.)