Категории
Сортиране по:
Покажи:
-29%
Висилка за набиране, за врата, Iron Gym Express

Висилка за набиране, за врата, Iron Gym Express

69.90 лв.

49.90 лв.

Висилка за набиране, кофички, коремни преси и др. на Iron Gym е достъпен, удобен и безопасен фитнес уред, който ще допълни Вашия домашен фитнес.Укрепете гърба, бицепсите и мускулите в горната част на тялото в комфорта на вашият дом с Iron G..

Препятствие 1,50 m Iron Gym

35.00 лв.
Препятствие с регулираща се височина до 1,5 м, предназначено за тренировка и фитнес упражнения за бързина, гъвкавост, координация, ловкост, функционална подготовка, и др.Препятствията за широко използвани за кондиционна подготовка в спортни..

Препятствия регулируеми Iron Gym

18.50 лв.
Препятствие с регулираща се височина предназначено за тренировка и фитнес упражнения за бързина, гувкавост, координация, ловкост, функционална подготовка, и др.Препятствията за широко използвани за кондиционна подготовка в спортните игри, л..

Препятствия регулируеми на 3 степени Iron Gym

17.50 лв.
Препятствие с регулираща се височина  на 3 степени, предназначено за тренировка и фитнес упражнения за бързина, гувкавост, координация, ловкост, функционална подготовка, и др.Препятствията за широко използвани за кондиционна подготовка..
-43%
Пружини за предмишници - Iron Arms, Iron Gym

Пружини за предмишници - Iron Arms, Iron Gym

69.90 лв.

39.90 лв.

Пружини за предмишници - Iron Arms на Iron Gym е един подходящ уред за развиване силата на хвата.Силата на мускулите на предмишниците е от голямо значение за извършването на много дейности в живота и спорта. Силният хват е показател за обща..
Показани 1 до 5 от 5 (1 стр.)