Категории
Сортиране по:
Покажи:

Tribulus Terrestris Extract - 60%

195.00 лв.
Трибулус Терестрис е висококачествен 60%-тен екстракт от билката бабини зъби. Тестиран за съдържание на сапунини - мин. 60%. В суровината предлагана от JK Fitness съдържанието на сапунини е 62,23%/ 100 гр.(виж сертфиката по-долу)! ..

Whey Protein Concentrate 85%

28.90 лв.
Whey Protein Concentrate 85%.  Посочената цена е за 1 кг. в прахообразен вид. ..

Аминокиселини с разклонена верига - BCAA

54.90 лв.
Аминокиселини с разклонена верига в съотношение 2:1:1 ( Л-Левцин/ Л-Изолевцин/ Л-Валин ). Тестрани в Американска лаборатория и със сертификати за произход и качество., произведени в един от най-престижните Китайски заводи за суровини раб..

Аргинин

65.50 лв.
Аргинина (L-Arginine) е важна аминокиселина, предложена от JK Fitness като суровина, която може да добавите към Вашите шейкове и спортни напитки. Произведена в един от най-престижните заводи в Китай, със всички сертификати за качество и ..

Аргинин- Алфа-Кетоглутарат

69.50 лв.
Аргинин- Алфа-Кетоглутарат (Arginine AKG)  е важна за мускулния растеж аминокиселина, предложена Ви от JK Fitness в насипно прахообразно състояние. Произведена от един от най-престижните китайски заводи за суровини. Притежава всички..

Декстроза

3.00 лв.
Декстрозата е прост въглехидрат с висок гликемичен индекс използващ се за доставяне на допълнителни калории в продукти за покачване на телесното тегло. Използва се в гейнерите и е поджодящ за хардгейнери ( хора качващи трудно мускулна маса)..

Креатин Монохидрат

14.50 лв.
Креатин Монохидрат (Creatine Monohydrate) 200 меша, произведен от един от най-престижните китайски производители, работещи за Европейския паазар. Вносител: JK Fitness. ..

Л- Глутамин (L- Glutamine)

47.90 лв.
Л- Глутамин (L- Glutamine) - важна аминокиселина с антикатаболен ефект, предложена в насипен вид. Произведена в един от най-престижните китайски заводи, обслужващи водещи фирми за хранителни добавки в САЩ и Европа. Притежава всички се..

Л- Изолевцин (L-Isoleucine)

59.00 лв.
Л-Изолевцин (L-Isoleucine) е аминокиселина с разклонена верига. Тестрана в Американска лаборатория и със сертификат за произход и качество. Произведена в един от най-престижните Китайски заводи за суровини работещи за САЩ и Европа. Вн..

Л- Левцин (L-Leucine)

59.00 лв.
Аминокиселина с разклонена верига (Л- Левцин), тестрана в Американска лаборатория и със сертификат за произход и качество. Произведена в един от най-престижните Китайски заводи за суровини работещи за САЩ и Европа. Вносител: JK Fitnes..

Л-Валин (L-Valine)

59.00 лв.
Аминокиселини с разклонена верига - L-Valine ( Л-Валин). Тестрана в Американска лаборатория и със сертификат за произход и качество., произведена в един от най-престижните Китайски заводи за суровини работещи за САЩ и Европа. Вносител..

Л-Карнитин (L- Carnitine)

49.90 лв.
Л-Карнитин (L- Carnitine) играе важна роля в преноса на мастните киселини през клетъчната мембрана и с тази си транспортна функция е полезен за изгаряне на мазнините и освобождаване на енергия от тях. Произведен в един от най-престижните..

Таурин (Taurine)

34.50 лв.
Таурин (Taurine) е важна аминокиселина, предложена от JK Fitness като суровина, която може да добавите към Вашите шейкове и спортни напитки. Произведена в един от най-престижните заводи в Китай, със всички сертификати за качество и чисто..

Фруктоза

5.00 лв.
Фруктозата е прост въглехидрат използващ се за бързо обезпечаване на енергия. Подходящ за доставяне на калории в продукти за покачване на телесното тегло (гейнери) при софтгейнери ( хора качващи лесно мускулна маса). Подходящ и при спортове..
Показани 1 до 14 от 14 (1 стр.)