Категории
Сортиране по:
Покажи:
-25%
Бинтове за бокс - 2,50 м, Bruce Lee Boxing Wraps

Бинтове за бокс - 2,50 м, Bruce Lee Boxing Wraps

10.60 лв.

7.99 лв.

Бинтовете за бокс на Bruce Lee са предназначени за да предпазват ръцете от нараняване при нанасянето на удари и поради тази причина са един от най-търсените артикули от любителите на бойните спортове до професионалистите.Изработени са от па..
-14%
Бинтове за бокс - 4,50 м, Bruce Lee Boxing Wraps

Бинтове за бокс - 4,50 м, Bruce Lee Boxing Wraps

14.50 лв.

12.50 лв.

Бинтовете за бокс на Bruce Lee са предназначени за да предпазват ръцете от нараняване при нанасянето на удари и поради тази причина са един от най-търсените артикули от любителите на бойните спортове до професионалистите.Изработени са..

Боксов манекен Bruce Lee Men's Slam Free Standing Punch Bag

981.60 лв.
Bruce Lee Men's Slam Free Standing Punch Bag - черно / жълтоФитнес оборудване  >  Боксови и ММА артикулиБоксов манекен, електронен, предназначен за интерактивна боксова тренировка.     5 различни б..

Боксов чувал, 180 см, Bruce Lee

230.40 лв.
Боксов чувал, 180 см, Bruce Lee Фитнес оборудване  >  Боксови и ММА артикулиБоксов чувал от специална серия с подписа на Брус Лий е изработен от много здрав и издръжлив бизонилов материал, който го предпазва от разкъс..
-28%
Боксова стойка, 175 см, Bruce Lee

Боксова стойка, 175 см, Bruce Lee

486.00 лв.

349.00 лв.

Боксова стойка, 175 см, Bruce LeeФитнес оборудване  >  Боксови и ММА артикулиBruce Lee боксова стойка, изработена от трайна синтетична кожа за дълготрайна употреба.Ако искате боксова стойка, която може да понесе толко..
-23%
Боксови ръкавици - Bruce Lee Allround Bag Gloves Senior

Боксови ръкавици - Bruce Lee Allround Bag Gloves Senior

38.90 лв.

29.99 лв.

В стилен в елегантен черен цвят, този изключителен чифт модерни ръкавици от популярната марка "Брус Лий" ще революционизира спортната Ви колекция със сигурност. Bruce Lee Allround Bag Gloves Senior- боксовите ръкавици се отличават с трайна ..
-18%
Боксови ръкавици - Bruce Lee Allround Boxing Gloves Pro

Боксови ръкавици - Bruce Lee Allround Boxing Gloves Pro

109.50 лв.

89.90 лв.

Боксовите ръкавици - Bruce Lee Allround Boxing Gloves Pro са изработени от издръжлива PU изкуствена кожа с висока степен на здравина и дълготрайност.Има дълъг маншет със здрава каишка с велкро закопчаване с цел защита на  ръцете и китк..
-22%
Боксови ръкавици - Bruce Lee Allround Grapping Gloves

Боксови ръкавици - Bruce Lee Allround Grapping Gloves

63.90 лв.

49.99 лв.

Нека играта започне, след като вече притежавате тези червено-черни боксови бойни ръкавици с марката Брус Лий!С издръжлива на експлоатация конструкция и иновативен дизайн, с този чифт ръкавици не само ще изглежда атрактивно спортен, но..

Боксови ръкавици - Bruce Lee Signature Boxing Gloves

74.90 лв.
Боксови ръкавици - Bruce Lee Signature Boxing Gloves са перфектни, ако сега започвате с бокса, като спорт.Подписът на Брус Лий върху моделът е достатъчна гаранция за качеството на този боксов артикул!Боксовите ръкавици на Брус Лий са израбо..

Боксови ръкавици - Bruce Lee Signature Grappling Gloves

54.90 лв.
Боксовите ръкавици - Bruce Lee Signature Grappling Gloves са предназначени за всякакъв вид бойни спортове и граплинг Изработени са от висококачествена синтетична кожа за дълготрайна употреба и издръжливост. Уникалната многопластова подплате..

Боксови ръкавици, уредни и за спаринг - Bruce Lee Signature Bag/Sparring Gloves

54.90 лв.
Bruce Lee Signature Bag/Sparring Gloves са предназначени за тренировки със спаринг партньор и самостоятелно на чувал.Подписът на Брус Лий върху моделът е достатъчна гаранция за качеството на този боксов артикул!Боксовите ръкавици на Брус Ли..
-18%
Бърза круша, кожена - Bruce Lee Speedball Leather

Бърза круша, кожена - Bruce Lee Speedball Leather

54.90 лв.

44.99 лв.

Бързата круша - Bruce Lee Speedball е изработен от естествена кожа за дълготрайна употреба. За подобряване на вашата техника, скорост и точност на боксовите удари използвайте бързата круша на Брус Лий! Съвместима е с всяка платформа за скор..
-20%
Вътрешна ръкавица - Bruce Lee Easy Fit Bandages

Вътрешна ръкавица - Bruce Lee Easy Fit Bandages

19.90 лв.

15.99 лв.

Вътрешните ръкавици- Bruce Lee Easy Fit Bandages са заместител на бинтовете и са предназначени поставяне под боксовите ръкавици.Лесни за поставяне и работа, защитават и стабилизират пръстите на ръцете и китките. Вътрешните ръкавици на Bruce..

Лапи за бойни спортове - Bruce Lee Signature Coaching Mitts

59.90 лв.
Лапи за бойни спортове - Bruce Lee Signature Coaching Mitts  са изработени от синтетична кожа за максимална здравина и устойчивост и осигуряват най-добрата подкрепа за дланта и китката.Служат за посрещане на удари с боксови ръкавици, ..
-17%
Платформа за бърза круша  - Bruce Lee Speedball Board

Платформа за бърза круша - Bruce Lee Speedball Board

144.90 лв.

119.90 лв.

Твърдата дървена платформа за бърза круша на Bruce Lee е с диаметър 60 см и дебелина 1,8 см с цел гарантиране на отлично отскачане на крушата при удари върху нея. Твърдата стоманена конструкция от 22 х 3 мм стена е издръжлива и лесна за мон..

Протектори за крака - Bruce Lee Signature Shinguards

77.90 лв.
Протекторите за крака - Bruce Lee Signature Shinguards са предназначени за защита на подбедриците, пищяла на долните крайници. Имат ергономична форма, която позволява изключителна лекота и подвижност при тренировка, както и надеждна защит..

Уред за набиране кофички и коремни преси Bruce Lee

524.00 лв.
Комбинираният уред за набиране кофички и коремни преси на Брус Лий е оборудването на което може да се прават силови упражнения за мускулите на горната част на тялото, коремни преси и др. Висилката може да се използва за упражнението на..

Чупеща се пейка Bruce Lee

365.00 лв.
Чупеща се пейка, Bruce LeeФитнес оборудване  >  Лежанки, пейки, висилкиBruce Lee чупещата се многофункционална пейка служи за изпълнение на голям арсенал от физически упражнения.Осем позиционна, включително и с обрате..
-20%
Щит за бойни спортове - Bruce Lee Signature Target Kick Shield

Щит за бойни спортове - Bruce Lee Signature Target Kick Shield

159.00 лв.

127.20 лв.

Щитът за бойни спортове - Bruce Lee Signature Target Kick Shield е предназначен за трениране на удари с крака и ръце.Тренират се с партньор различни бойни изкуства, английски бокс, муай-тай, фул контакт, кикбокс, карате, таекуондо.Удобен ..
Показани 1 до 19 от 19 (1 стр.)