Пач за облекчаване на болката Life Wave ледена вълна

9.90 лв.
Производител: Life wave
Код продукт: 55536
Наличност: Изчерпана

Life Wave Icewave

Представете си бързо облекчаване на болката без лекарствени вещества... Сега си представете, че е ваше с продуктите на Life Wave за безопасно и естествено облекчаване на болката

 • За облекчаване на болка в цялото тяло или локална
 • Удобен и лесен за използване
 • Бързи резултати

Преди употреба изпийте чаша вода !

Нашата изключителна система използва нова технология за нежно стимулиране на акупунктурните точки на тялото - подобрява потока на енергия в тялото и облекчава болката и дискомфорта – само броени минути след употреба!
Нова технология за облекчаване на болката

Свикнали сме да мислим, че трябва да погълнем нещо (като витамини), за да подобрим здравето си. Въпреки че правилното хранене, приемът на вода и упражнения са съществена част от всеки здравословен начин на живот, телата ни също се нуждаят от непрекъснат поток на енергия. Например, нашият мозък и нервите предават електрически сигнали към нашите мускули, за да ги накарат да използват акумулираната енергия.

Било е известно в продължение на хиляди години, че специфични честоти на светлината могат да доведат до конкретни промени в човешкото тяло. Когато се излагаме на слънце, честотата на светлината кара тялото ни да произвежда витамин D. Друга честотата на светлината (UV) произвежда меланин в телата ни - химикал, който ни дава слънчев загар.
 
Указания за употреба

Поставете една от Енергийните лепенки на тялото на някоя от показаните зони. Поставяйте винаги БЯЛАТА лепенка от ДЯСНАТА част на тялото, а TЪМНАТА от ЛЯВАТА страна.

Използвайте лепенките само върху чиста, суха кожа сутрин. Могат да бъдат носени до 12 часа. Хидратирайте добре по време на употребата на продукта.

 1. Първо, открийте акупунктурната точка, която искате да стимулирате.
 2. След това отделете пластичната част от лепенката. Отделете задната част на лепенката. Поставете пластичната част в центъра на лепенката, която ще залепите.
 3. Накрая поставете лепенката на акупунктурната точка, внимателно наместете и я залепете. Трябва да усещате леко напрежение върху акупунктурната точка.

Забележка: Отлепете незабавно, ако почувствате дискомфорт или дразнене на кожата. Веднъж премахната от кожата, не може да се използва повторно. Само за външна употреба. Да не се използва върху рани или увреждания по кожата. Ако имате проблеми със здравето, преди употреба се консултирайте с лекар. Да не се използва от бременни и родилки. Не може да замести лекарствените продукти. Резултатите са индивидуални.

Акупунктурни точки за поставяне:

 • LUNG 1 – Намира се около 1 инч под ключицата при вътрешността на раменете
 • PERICARDIUM 6 – Намира се между 3 и 4 пръста разстояние от китката от вътрешната страна на дланта.
 • STOMACH 36 – Намира се 4 пръста под капачката на коляното от задната част на крака и 1 пръст разстояние от външната кост
 • KIDNEY 3 – Намира се от вътрешната страна на глезена, точно под костта
 • TRIPLE BURNER 5 - Намира се по средата на ръката, от външната й част, на около два пръста над китката

Производител: Life Wave(USA).
Вносител: JK Fitness.
Посочената цена е за 1 бр. лепенка.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС