Газов анализатор DYNOSTICS

7 980.00 лв.
Производител: Dynostics
Код продукт: di
Наличност: Да

Газовият анализатор DYNOSTICS е предназначен за прецизно определяне на зоните на мощност при циклична тренировъчна работа според съотношението на аеробните и анаеробните процеси протичащи в организма. Това става чрез анализ на състава на вдишвания и издишвания въздух.

Известно е, че определяне на 5-те зони на мощност по честотата на сърдечните съкращения е неточно. Затова германският производител DYNOSTICS създава точен метод за определяне на диапазона в който трябва да работи организма, за да се осугурява енергията за цикличната работа по аеробен, анаеробен или смесен път.

Анализът на представянето в тренировката е уникален феномен и към днешна дата той е като голяма тайна за много професионални спортисти и любители, въпреки че е от съществено значение за здравословното състояние и спортната им форма. За щастие тези дни отминаха, защото вече имате DYNOSTICS - газовия анализатор.

Забравете цената на придобиване в петцифрения диапазон за класическо устройство за спирометрия! Забравете сложното измерване с тромава кръвна проба!

Крайно време е за нов стандарт за обучение, който да доведе Вас и Вашите клубни членове към техните цели: ДИНОСТИКА. Запомнете това име.

Ние Ви помагаме да интегрирате DYNOSTICS в своя тренировъчен процес или бизнес модел и да снабдите своя фитнес с него. С нашата маркетингова концепция вие се отделяте от конкуренцията като новатор с прогресивна коцепция и оферта, отговаряща на реалните потребности на клиентите, а именно тези за интелигентно трениране с високо качество, водещо до реални резултати.

Дигитализацията изпитва значителен ръст, особено във фитнес клубовете и във фитнес индустрията.

Самооценяването и контрола на тялото, чрез използване на технически средства, не само е в момента е най-голямата тенденция във фитнес сектора, но също така се прогнозира с висок потенциал за продажби през следващите няколко години.

С използването на DYNOSTICS Вие разполагате с всички лични целеви зони и получавате препоръки за професионално трениране, за да получите по-ефективен и по-бърз успех в заниманията си за развитие на двигателните качства и в частност на издръжливостта.

Тренирайте рационално и изгаряйте мазнини без мъчение, защото ще знаете коя е вашата аеробна зона в която мазнините се топят най-ефективно! 

Първата тренировъчна сесия, базирана на лична информация ще ви убеди в ползата от използване на устройството, като тестирате състоянието си на спортна подготвеност! 

Ако сте професионален спортист, DYNOSTICS ще Ви помогне да развивате най-ефективно силовата или скоростната си издръжливост, защото ще знаете с точност пулсовия диапазон на Вашата зона за анаеробна работа. Ще знаете и тази за най-добро си възстановяване, след тежки треннировки. 

С DYNOSTICS една стъпка напред, защото ще знаете с точност какви са вашите реални пулсови зони в които трябва да тренирате според поставената цел.

За да сте прецизни с анализите и имате максимално бързи и лесни резултати в издръжливостта се обърнете към нас, защото специалистите от JK Fitness, имат 35-годишен опит в спортовете за издръжливост и фитнеса!

Ние въвеждаме ЕФЕКТИВНО ТРЕНИРАНЕ, защото независимо дали намалявате телесната мазнина или тренирате за подиума на победителя, ако искате да постигнете високи професионални или фитнес цели по-бързо и ефективно, не можете да пренебрегнете тренировъчното турбо DYNOSTICS - и по този начин да бъдете на преден план.

Използваната технология е на най-високо медицинско  ниво.  Методиката ни се сновава на измерването на дихателните газове и се предпочита от професионалните спортисти, за да се постигне максимална производителност.

Предимства:

Гъвкаво измерване е възможно на закрито и на открито;

Непрекъснато измерване на параметрите на дихателните газове - O2, CO2, RQ, VO2max;

Бързо и лесно изпълнение за няколко минути;

Безжична синхронизация (синхронизираният газ за дишане се измерва безжично и автоматично чрез Bluetooth с приложението DYNOSTICS);

Опростен и лесен анализ;

Оценка на индивидуалните стойности на сърдечната честота (зона за възстановяване, аеробна зона 1, аеробна зона 2, анаеробна зона), индивидуални анаеробни, праг и нивото на годност без медицинска експертиза, освен всичко останало, с приложението DYNOSTICS;

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ - използване на най-новите технологии, съчетани с интелигентен дизайн, направени в Германия.

Как работи DYNOSTICS? 

С помощта на затворена дихателна маска DYNOSTICS записва целия поток на дихателните газове и непрекъснато анализира концентрацията на кислород и въглероден диоксид в вдишания и издишания въздух по прецизен начин - малък и компактен директно върху маската, благодарение на най-новите технологии. Това развитие поставя DYNOSTICS отделно от другите доставчици и ви осигурява абсолютно надеждни резултати.

Поглъщане на кислород (02)

Производството на въглероден двуокис (CO2)

Респираторен коефициент (RQ)

Максимално поглъщане на кислород (VO2max).

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС