Jacobs Ladder Exclusive

13 990.00 лв.
Производител: Jacobs ladder
Код продукт: 1620
Наличност: Да

Jacobs Ladder Exclusive

СТЕПЕРИ И СТЪЛБИ

Jacobs Ladder е иновативна кардио машина със стълба тип стъпала върху немоторизиранa бягаща пътека. За разлика от повечето кардио машини, тази патентована бягаща пътека използва ниско ниво на въздействие, висока гама от упражнения за движение, за да се осигури по-добра кардио тренировка, както на горната и долната част на тялото. 

Фитнес компаниите продължиха да търсят нови алтернативи на кардио машините, които да осигурят още по-голям калориен разход, за сметка на увеличен брой ангажирани в движенията мускули. Така извествният фитнес шампион от Ню Йорк, Стив Никълс, чиято състезателна кариера е съпътствана от много травми в ставите и гърба, конструира двищеща се под наклон гимнастическа стена. Имитацията на изкачване, или катерене по стената, ангажира голям брой мускули, като тези на краката са подпомогнати от мускулите на ръцете, а позицията на тялото върху уреда, облекчава гръбначния стълб и долна част на гърба. Така в безопасна позиция се осъществява комплекс от циклични движения с подчертан силов компонент. Участват освен директно ангажираните мускули, така и фиксатори, стабилизатори с цел поддържане на желата позиция, която също може да бъде променяна, съобразно целта на въздействие.

Впоследствие към машината се конструира допълнително силозадаващо устройство, фиксиращо се с кабел за колан поставен на кръста на трениращия. Така усилието може да се увеличава и намалява, а скоростта на движение на напречните елементи променяна чрез електродвигател.

Съвременните Jacobs Ladder притежават табло на което да се проследяват показателите на натоварването, честотата на сърдечния пулс, изгорените калории.

За използващите Jacobs Ladder е важно да знаят, че до момента няма по-ефективна машина за циклична тренировка в аеробен или смесен ражим на работа с която да се изгарят възможно най-голямо количество калории за единица време, с участие на най-голям брой мускули на цялото тяло. Успешно приложение намира и в комплексната работа за силова издръжливост на основните мускулни групи на човешкото тяло, рехабилитация, превенция и функционално-координационни тренировки от системата ни „JK Fit Motion TNS“

  Повече информация и за ползите от използването на този уникален фитнес кардио-уред виж статията в сайта на JK Fitness Center Nautilus:  http://gym.jkfitness.bg/jacobs-ladder-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE/ .

От 20 февруари 2015 год. Jacobs Ladder е част от кардио оборудването на залата за функционално-координационна тренировка в Джей Кей фитнес център Наутилус.

На таблицата са отразени някои от предимствата на Jacobs Ladder пред някои от най-предпочитаните от фитнес любителите кардио уреди – бягаща пътека, крос тренажор, степер и движеща се стълба.

Jacobs Ladder - предимства

 

Вижте видеоклипа: https://www.youtube.com/watch?v=4iq7-aCoa3Q 

Мотор на 220 V и 110 V
Рамка:Tubular Steel
Ширина: 31.25 "
Дължина: 76 "
Височина: 65.5 "
Тегло: 147 kg
Стъпала: Solid Maple Case: ABS / Полиетиленови
Изискване за височина на тавана: 2.30 м

Производител : Jacobs Ladder U.S.A.

Вносител : JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС