Книга Кондиционната подготовка във волейбола, автор Юлиан Карабиберов

38.60 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: knigi
Наличност: Да

Книга за кондиционната подготовка във волейбола, разглеждаща иновативна концепция с блокова схема на периодизация и авторски принципи и методи на физическата подготовка. Използван е съвременен подход, изграден на основи на някои закони от квантовата физика. В книгата е описана практическата работа на автора с висококвалифицирани състезатели по волейбол и други спортове, спортни комплекси и програми и много други полезни за практиката теоретико-практически постановки.

В края на 2016 год. излезе второ, обогатено издание на книгата "Кондиционната подготовка във волейбола" и това е изданието, което JK Fitness Market предлага. Второто издание е изложение на цялостната концепция на кондиционна подготовка по системата JK Fit Motion, по която са подготвяни състезатели като Матей Казийски, Николай Николов, Боян Йорданов, братя Братоеви, Андрей Жеков, Николай Учиков, Добрияна Рабаджиева, Страшимира Филипова, Елица Василева, Националния отбор по волейбол - сребърен медалист от Евро-Олимпиадата в Баку 2015, 4-кратния републикански шампион по волейбол Марек (2012-2015 г.) и състезатели от други спортове - виж: http://julian-karabiberov.com/athletes.

Посочена е стратегията за развиване на физическите качества и трансформирането им в психо-моторни двигателни способности, осигуряващи висока игрова ефективност и отборен успех.
Изложената в книгата блокова схема с адаптирани тренировъчни модули и комплекси, въведените от автора иновативни методи и принципи на тренировка, базираната на някои закони на квантовата физика технология на работа и др., формират действително използваната на 100% в практиката методика на подготовка с редица български национални състезатели през последните 7 години.
Брой страници: 164

"Кондиционната подготовка във волейбола" е една от малкото у нас книги, показващи как връзката между наука и практика, осъществена и реализирана в изградения от автора спортно-тренировъчен комплекс "Nautilus"), наистина работи в полза на българския спорт.


Автор: Юлиан Карабиберов - вижте личен сайт: http://julian-karabiberov.com

Издател: Колеж по спорт "Био Фит"

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС