Nutrytec Multitec, 60 caps., витамини и минерали

26.90 лв.
Производител: Nutrytec
Код продукт: 102631
Наличност: Да

Multitec от серията Platinum на Nutrytec е хранителна добавка, съдържаща 100%-ви дневни дози от  витамини и минерали.
Това е витамин-минерален комплекс, предназначен да оптимизира работата на спортиста.

Общо Мултитек има пълен и балансиран състав, което прави продукта полезен за организма, нуждаещ се от допълнителна доставка на витамини от група В и антиоксиданти (витамини С, Е и ретинол) и минерали като цинк, селен и мед. Той осигурява 100% от препоръчителната дневна доза от витамини и минерали, необходими за да се гарантира баланса и пълнотата на хранителната програма.

Мултитек е един от най-добре балансираните комплекси от витамини и минерали, с който с приема на една таблетка дневно, ще си осигурите необходимата пълноценна доза от микронутриенти. Калцият е необходим за костите и ставите, желязо за транспортиране на кислород, магнезий и калий за оптимално функциониране на мускулите, цинк за синтеза на протеини, манган за активиране на ензими и т.н..

Multitec съдържа пълния набор от витамини от група В, което е от съществено значение за културисти и други спортисти и се препоръчва особено във фазата на увеличаване на мускулната маса.

Multitec е професионално съставена в лабораторни условия мултивитаминно- минерална формула, която осигурява 100%-ви дневни количества от витамини и минерали и основни микроелементи. Това е от съществено значение, за да се осигури поддържане на перфектно здраве и високи спортните постижения.

Също така, следствие на токсичната среда в която живее човекът днес, и поради липсата на достатъчно микронутриентни, следствие на лошите и недостатъчно качествени храни, съвременния човек е принуден да защитава тялото си от токсини. Мултитек предлага широк спектър от антиоксиданти, витамини и минерали, включени фосфат, цинк, селен и бета-каротин важни за детоксикация и имуностимулация на организма.

Дозировка: Приемайте по една капсула дневно сутрин.

 

Опаковка: 60 капс.

Производител: Nutrytex (Испания).

 Вносител: JK Fitnes.

 

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС