Витамин B комплекс Nutriversum (60 табл.)

26.90 лв.
Производител: Nutriversum
Код продукт: 83504
Наличност: Изчерпана

Специален витаминен комплекс, съдържащ 8 витамина.

PurePro B-Complex е хранителна добавка, която съдържа 7 вида витамини, допълнени с биотин (витамин H), за да осигурят комплексен продукт.

Витамин В2 играе ключова роля в доставката на енергия, допринасяйки за здравето на лигавиците, кожата и зрението.

 Витамин В6 участва в поддържането на нормални нива на хомоцистеин, регулиращ хормоналната активност и улеснявайки метаболизма на протеини и гликогени.

 Фолиевата киселина играе ключова роля в синтеза на нормални аминокиселини и кръвообращението и подпомага правилното функциониране на имунната система.

 Витамин В12 има голямо значение при доставянето на енергия, нормалните психични функции и образуването на червени кръвни клетки.

 Биотин функционира като коензим и улеснява нормалния метаболизъм на макро хранителни вещества, които допринасят за здрава кожа и коса като хранителна добавка.

JK Fitness вече 27 години се опитва да предложи на своите клиенти най-актуалните и в същото време достъпни за българския потребител продукти. Нутриверсум е нова, утвърждаваща се на пазара фирма за хранителни добавки, която цели точно това - достъпност и добро качество на продуктите си. Опитайте!

Опаковка: 60 таблетки

Производител: Nutriversum (Унгария)

Восител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС