Ролка за упражнения Blackroll® Classic

55.90 лв.
Производител: Blackroll
Код продукт: 4506
Наличност: Да

Масажният ролер Blackroll® Classic осигурява осезаемо нарастване на еластичността на мускулите и подобрява тяхната работа посредством серия от простички упражнения.

Ефектът от употребата на Blackroll® Classic е кумулативен: регулярната му употреба удължава трайността на разпускащия ефект. С помощта на Blackroll® Classic можете да изпълнявате множество функционални упражнения с променлив интензитет. Използването на натиск с променлива сила и комбинирането на различни техники за релаксация осигуряват широк терапевтичен спектър от резултати.

JK Fitness Ви предлага най-добрите и качествени ролки, с които ще стигнете до най-дълбоките мускулни фибри, като ги обработите преди или най-вече след тежка силова тренировка. Не разчитайте само на стречинга; добавете към него релаксиращото въздействие върху мускулите и фасциите от плавните самомасажиращи движения с масажния ролер Blackroll® и ефектът ще бъде невероятен.

Това е професионалната версия на продукта с най-високите характеристики:

  • 50% по-голяма твърдост в сравнение със стандартната версия;
  • по-голяма плътност;
  • за по-интензивна тренировка;
  • подходяща за хора с по-голямо тегло
За да получите максимална полза от своя Blackroll продукт, свалете безплатното мобилно приложение с примерни упражнения:

  

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Етикети: blackroll

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС