Clicky

Fit Motion Renegade Air Bike

Марка: Fit Motion
Код на продукта: re
Наличност: В наличност
3 480,00 лв.
-+

Fit Motion Renegade Air Bike

ВЕЛОЕРГОМЕТРИ

Renegade Air Bike не е обикновено AIRBIKE!

Това е машина създадена, за да издържа на всичко - индустриален клас, безкраен Poly-V диск с колан за безупречен трансфер на натоварване и увеличена продължителността на живот.

Двойно запечатан лагер в централната главина на въздушния вентилатор.

Супер стомана с 56 см диаметър за лесно въртене.

Мултифункционални запечатани лагери за дълготрайна издръжливост.
3 мм основната рамкова конструкция за изключителна здравина.
Тренировката на Renegade е представена върху монитора, върху който само с един  цялостен поглед ще контролирате показателите на използваното тренировъчно натоварване. Голям LCD екран показва всички данни в лесен за четене формат чрез безжичен приемник. Показва - време, скорост, изминато разтояние, RPM, изгорени калории, мощност във ватове, Пулсова честота.

Останете мотивирани с 8 тренировъчни режими, включително 10/20 и 20/10 интервални тренировки; целеви настройки и контрол на сърдечната честота; лесно скоростен режим с едно докосване.
Изходна мощност е показана във ватове, което ви дава точно измерване на  степента на натоварване. Чрез наго ще следите напредъка си и ще контролирате прецизно ефективността на работа.

Притежава 4,8 кг стоманен  вентилатор - маховик. Стабилна силозадаваща система от масивни педали с антиплъзгаща се повърхност.

Седалка - регулираща се в на височина и в предно-задна посока.  

Renegade Air Bike е по-голям, по-силен и по-здрав от най-големите си конкуренти.

За какво е предназначен този уникален кардио уред?:

За да отговори на най-високите изисквания на една сериозна кардиотренировка, развиваща издръжливостта, силата на цялата мускулатира, функциите на сърдечно-съдовата систма, координацията.

Двигателната активност и тренировката на Renegade Air Bike е отличен начин за борба с телесните мазнини и наднормено тегло и горене на много калории, поради участието на голям брой мускули.

Кардиомашината има синхронизирано движение на ръцете с това на краката, като така развива силата и силовата издръжливост на раменния пояс и ръцете.

Може да се работи и от изправено положение, което създава допълнително натоварване върху долните крайници. 

На уреда може да се работи поотделно - само с дърпащи, или само с бутащи движения от ръцете. Така се натоварват избирателно мускулите на гърба, или гърдите, като краката са стъпили в опора на удължената предна вилка на уреда.

Ако сте любител на функционалния фитнес, тогава се изправете върху педалите и започнете педалиране в съчетание с конбинирани движения с ръцете, като едната ръка дърпа, а другата бута. Сложно за изпълнение, но развива координация и лоскост, на фона на истинско удоволствие.

Да не забравите да пуснете ритмична музика и да потанцувате с Renegade Air Bike?!

Максимално тегло на трениращия: 130 кг.

Размери: 123 x 75  x 135 см.

Тегло: 72 кг.

Вижте за предимствата при тренирането на Renegade Air Bike в статията: http://jkfitness.bg/index.php?route=pavblog/blog&id=22

Произведен в Тайван за нуждите на системата JK Fit Motion.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Продължи
Изработка 8xdesign.com
JK FITNESS MARKET © 2018