Clicky

DYNOSTICS - газов анализатор

DYNOSTICS - газов анализатор

Марка: DYNOSTICS
Код на продукта: di
Наличност: В наличност
7 980,00 лв.
-+

DYNOSTICS - газов анализатор

ТЕСТОВА АПАРАТУРА И ХРОНОМЕТРИ


DYNOSTICS - газовият анализатор е предназначен за прецизно определяне на зоните на мощност при циклична тренировъчна работа, според съотношението на аеробните и анаеробните  процеси протичащи в организма. Това става чрез анализ на състава на вдишвания и издишвания въздух.

Известно е, че определяне на 5-те зони на мощност по честотата на сърдечните съкращения е неточно. Затова германския производител DYNOSTICS създава точен метод за определяне на диапазона в който трябва да работи организма, за да се осугурява енергията за цикличната работа по аеробен, анаеробен или смесен път.

Анализът на представянето в тренировката е уникален феномен и към днешна дата той е като голяма тайна за много професионални спортисти и любители, въпреки че е от съществено значение за здравословното състояние и спортната им форма.
За щастие тези дни отминаха, защото вече имате DYNOSTICS - газовият анализатор.

Забравете цената на придобиване в петцифрения диапазон за класическо устройство за спирометрия! Забравете сложното измерване с тромава кръвна проба!

Крайно време е за нов стандарт за обучение, който да доведе Вас и Вашите клубни членове към техните цели: ДИНОСТИКА. Запомнете това име.

 Ние Ви помагаме да интегрирате DYNOSTICS в своя тренировъчен процес или бизнес модел и да снабдите своя фитнеса с него. С нашата маркетингова концепция вие се отделяте от конкуренцията като новатор с прогресивна коцепция и оферта отговаряща на реалните потребности на клиентите, а именно тези за интелигентно трениране с високо качество водещо да реални резултати.

Дигитализацията изпитва значителен ръст, особено във фитнес клубовете и във фитнес индустрията.

Самооценяването и контрола на тялото, чрез използване на технически средства, не само е в момента е най-голямата тенденция във фитнес сектора, но също така се прогнозира с висок потенциал за продажби през следващите няколко години.

С използването на DYNOSTICS, Вие разполагате с всички лични целеви зони и получавате препоръки за професионално трениране, за да получите по-ефективен и по-бърз успех в заниманията си за развитие на двигателните качства и в частност на издръжливостта. 

Тренирайте рационално и изгаряйте мазнини без мъчение, защото ще знаете коя е вашата аеробна зона в която мазнините се топят най-ефективно! 

Първата тренировъчна сесия, базирана на лична информация ще ви убеди в ползата от използване на устройството, като тестирате състоянието си на спортна подготвеност! 

Ако сте професионален спортист, DYNOSTICS ще Ви помогне да развивате най-ефективно силовата или скоростната си издръжливост, защото ще знаете с точност пулсовия диапазон на Вашата зона за анаеробна работа. Ще знаете и тази за най-добро си възстановяване, след тежки треннировки. 

С DYNOSTICS една стъпка напред, защото ще знаете с точност какви са вашите реални пулсови зони в които трябва да тренирате според поставената цел.

За да сте прецизни с анализите и имате максимално бързи и лесни резултати в издръжливостта се обърнете към нас, защото специалистите от JK Fitness, имат 35-годишен опит в спортовете за издръжливост и фитнеса!

Ние въвеждаме ЕФЕКТИВНО ТРЕНИРАНЕ, защото независимо дали намалявате телесната мазнина или тренирате за подиума на победителя, ако искате да постигнете високи професионални или фитнес цели по-бързо и ефективно, не можете да пренебрегнете тренировъчното турбо DYNOSTICS - и по този начин да бъдете на преден план.

Използваната технология е на най-високо медицинско  ниво.  Методиката ни се сновава на измерването на дихателните газове и се предпочита от професионалните спортисти, за да се постигне максимална производителност.

Предимства:

Гъвкаво измерване е възможно на закрито и на открито;

Непрекъснато измерване на параметрите на дихателните газове - O2, CO2, RQ, VO2max;

Бързо и лесно изпълнение за няколко минути;

Безжична синхронизация (синхронизираният газ за дишане се измерва безжично и автоматично чрез Bluetooth с приложението DYNOSTICS);

Опростен и лесен анализ;

Оценка на индивидуалните стойности на сърдечната честота (зона за възстановяване, аеробна зона 1, аеробна зона 2, анаеробна зона), индивидуални анаеробни, праг и нивото на годност без медицинска експертиза, освен всичко останало, с приложението DYNOSTICS;

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ - използване на най-новите технологии, съчетани с интелигентен дизайн, направени в Германия.

Как работи DYNOSTICS? 

С помощта на затворена дихателна маска DYNOSTICS записва целия поток на дихателните газове и непрекъснато анализира концентрацията на кислород и въглероден диоксид в вдишания и издишания въздух по прецизен начин - малък и компактен директно върху маската, благодарение на най-новите технологии. Това развитие поставя DYNOSTICS отделно от другите доставчици и ви осигурява абсолютно надеждни резултати.

Поглъщане на кислород (02)

Производството на въглероден двуокис (CO2)

Респираторен коефициент (RQ)

Максимално поглъщане на кислород (VO2max).

Вижте клипа за повече иформация: https://www.youtube.com/watch?v=xXcK-sAjals 

Производител: DYNOSTICS (Германия)

Вносител: JK Fitness

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Продължи
Изработка 8xdesign.com
JK FITNESS MARKET © 2018