Clicky

 Техника на аеробните циклични упражнения - книга

Техника на аеробните циклични упражнения - книга

Марка: Fit Motion
Код на продукта: к
Наличност: В наличност
18,00 лв.
-+

 

Техника на аеробните циклични упражнения - книга

СПОРТНА ЛИТЕРАТУРА

 Доц. Юлиан Карабиберов, предлага книгата „Техника на аеробните циклични упражнения“, като учебно помагало за колежаните от Колеж по спорт „Био Фит“, за студенти от Национална спортна академия „Васил Левски“ и за всички които се интересуват от бягането и някои други циклични упражнения, като най-масово използвани средства за тренировка във фитнес заниманията.

  В книгата са посочени различни варианти на техника на бягането, като най-практикуваното циклично средство за развиване на издръжливостта и функциите на кардиореспираторната система. Въпреки, че бягането е естествено и на пръв поглед напълно познато двигателно действие, читателят ще може да се запознае с неподозирани възможности за използване на различни технически прийоми водещи до икономизация,  повишване на ефективността и ползите от бягането.

 Направен е подробен биомеханичен и анатомичен анализ на техниката на бягане и ходене. Посочени са упражнения за разучаване и усъвършенстването на беговата техника. Дадени са конкретни съвети с цел повишаване ползите от използването на бягането и някои други циклични аеробни средства използвани във фитнес тренировките, които не са разгледани в другата книга на същия автор -  „Фитнесът“, 2017.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Продължи
Изработка 8xdesign.com
JK FITNESS MARKET © 2018