Пейка, чупеща се - Adjustable bench TECA-FP460-P

Производител: TECA
Код продукт: FP460-P
Наличност: По заявка

Чупещата се пейка -  Adjustable bench TECA-FP460-P е предназначена за трениране на мускулите раположени по горната част на тялото, като натоварването им е в зависимост от изходното положение, което заема трениращия.

Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.

Машините TECA са характери със своята здравина и редица иновативни решения, създаващи удобство и комфорт при трениране и в същото време постигане на висока ефективност в изграждане на мускулите.

Изследователската дейност и инженеринговият екип на Тека фокусира вниманието върху разработването на машините така, че да осигурят комфорт, безопасност и оптимално развиване на силата, скоростта, издръжливосттта и гъвкавостта и да направят упражненията изключително ефективни за всеки трениращ.


JK Fitness е официален представител на TECA за България и Ви представя иновативни машини притежаващи уникални технически решения кореспондиращи със съвременните тенденции в биомеханиката на човешките движения, създадени от един от най-старите производители в Италия (TECA - основанa през 1985 год.)!


Производител: TECA (Италия)

Вносител: JK Fitness

Внимание!

Уредите на TECA не са в наличност и се доставят в срок от 4 седмици след поръчката!


Техническа характеристика:
Length cm 114 Width cm 51 Height cm 114 Weight kg 38

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС