Аргинин течен 1 литър, Energybody

59.90 лв.
Производител: ENERGYBODY
Код продукт: argi
Наличност: Да

Аргининът е полу-незаменима аминокиселина. Това означава, че тялото ни всъщност може да го произвежда само.

Има обаче моменти и ситуации, в които нуждата от аргинин е по-голяма от способността за самосинтез. В този момент има смисъл да се увеличи доставката на аргинин отвън, под формата на хранителна добавка.

Например, за вашата имунна система. Особено тук аргининът играе много важна роля. Аргининът може пряко да допринесе за укрепването на имунната ви система, особено в комбинация с достатъчно количество витамини и минерали.

В същото време аргининът може да доведе до разширяване на кръвоносните съдове. Особено хора с повишено кръвно налягане се възползват от това, тъй като разширяването на тези кръвоносни съдове означава, че сърцето ни трябва да работи много по -малко интензивно и натискът върху съдовите стени намалява.

Спортистите и по-специално културистите също се възползват от този ефект.

Приет преди тренировка, аргининът може да доведе до повишен ефект на изпомпване на кръвта. Това не само изглежда добре, но и подобрява доставката на хранителни вещества и кислород към мускулите и следователно може да оптимизира работата.

Не на последно място, аргининът също има предимства за всички, които се интересуват от загуба на мазнини.

Аргининът може да увеличи освобождаването на хормони на растежа през нощта. Приет преди сън, той може значително да увеличи отделянето на мазнини за една нощ.

С хранителната добавка на немската фирма Energybody, вие получавате най-добрия лабораторно произведен и тестван аргинин в Европа. 


Производител: Energybody (Германия)

Вносител: JK Fitness

Състав:

Ingredients: Orange juice (from orange juice concentrate), fructose, L-arginine (19,4 %), water, acidifier (citric acid), passion fruit juice (from passion fruit juice concentrate), preservative (potassium sorbate), flavour.

 

Average nutritional values

per 100 ml

per serving

(25 ml)

Energy

1527 kJ

358 kcal

382 kJ

90 kcal

Fat

of which saturates

< 0,5 g

< 0,1 g

< 0,5 g

< 0,1 g

Carbohydrates

of which sugars

28 g

28 g

7,0 g

7,0 g

Protein

49 g

12 g

Salt

< 0,01 g

< 0,01 g

Other ingredients

 

 

Amino acids

L-Arginine

 

24.000 mg

 

6.000 mg

 

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС