Изотонична напитка Isodrink 500гр, Volchem

22.94 лв.
Производител: Volchem
Код продукт: ISO500
Наличност: Да

Изотонична напитка Isodrink на италиянската фирма Volchem е една от най-добрите на пазара за хранителни добавки и е предназначена за възстановяване на организма следствие продължителна работа за издръжливост. 

Минералните соли на Isodrink са доказани при приготвянето на изотонични енергийни напитки за бързо и ефективно възстановяване на най-важните загубени соли, позволявайки бързо възстановяване при условия като: интензивно изпотяване, скромна дехидратация, дължаща се например на климатични условия или интензивна физическа активност и продължителн работа.

Приемът на Isodrink преди и по време на продължителни упражнения с интензивни мускулни усилия противодейства на факторите, най-засегнати в началото на умората, което позволява да се подобри работоспособността и продължителността на трениране или състезателна дейност.

Isodrink е хранителна добавка разработена на базата на глюкозни полимери (царевичен малтодекстрин), и фруктоза.

Оказва положителен ефект при спортовете за издръжливост.

В хранителаната добавка са нтегрирани основните електролити: магнезий, натрий, калий, хлориди и бикарбонати и витамин С.

Натрият активно се намесва в транспорта на глюкоза. Той е от съществено значение за отстраняване симптомите на дехидратация, тъй като помага за задържане на водата.

Калиат допринася за поддържането на нормалната мускулна и неврологична функция. Молекулното съотношение на натрий/ калий съответства на това, препоръчано от Световната здравна организация (СЗО) за стандартни разтвори за орална рехидратация (ORS) (= 4.5).

Магнезият положително се намесва в поддържането на електролитния баланс и енергийния метаболизъм, в предаването по нервите, в синтеза на протеини и в мускулната контракция, включително тази на сърдечния мускул и в намаляването на умората.

Хлоридите и бикарбонатите попълват основните извънклетъчни аниони, консумирани за неутрализиране на млечната киселина.

Витамин С упражнява защитно действие върху протеините, включително колагена на ставите, подложени на интензивни усилия, и върху липидите от окислително увреждане, допринася за нормалното функциониране на нервната и имунната система по време и след екстремни физически упражнения, благоприятства усвояването на желязо, съществена съставна част на хемоглобина и нормален енергиен метаболизъм при интензивни физически упражнения.   

Съставки:

фруктоза, царевичен малтодекстрин, лимонена киселина, винена киселина, натриев бикарбонат, натриев хлорид, калиев хлорид, магнезиев карбонат, витамин С, естествено багрило: бета1-каротин Е160а (само в ароматите от портокал и праскова), дехидратиран портокалов или лимонов сок, или праскова, аромат.

Не съдържа източници на глутен, фибри, консерванти, изкуствени оцветители и подсладители. Подходящ за вегани и непоносимост към лактоза.


Употреба:

За да приготвите изотоничен разтвор, разтворете съдържанието на 1 лъжичка (30 гр) в половин литър (500 мл) или 1 супена лъжица прах (7,5 гр) в чаша (125 мл) вода и консумирайте.

Как да използвате в рамките на 1 ден:

1-4 мерителни лъжички по 30 гр. на ден или по препоръка на Вашия лекар.

Преди упражнението: 1-2 чаши (125-250 мл);

По време на упражнението: 1-2 глътки на всеки 15-30 минути по отношение на климатичните условия и интензивността на усилието;

След тренировка: 2-4 чаши (250-500 мл).


Опаковка: 500 гр разтворим прах

Вкусове: портокал, лимон, праскова

Брой дози: 16


Производител: Volchem (Италия)

Вносител: JK Fitness


За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС