Карта за отстъпки JK Fit Card

120.00 лв.
Код продукт: JKF#JKFITCARD
Наличност: Да

Пазарувайте и се чувствайте специални с JK Fit Card само за 120 лв. годишен абонамент. Осигурете си целогодишно спестявани пари от хранителни добавки, храни и напитки, фитнес аксесоари и козметика, фитнес уреди, фитнес облекла и обувки, спортна литература, фитнес тренировки, плувен басейн и СПА процедури, спортни услуги и много други! Информирайте се всеки ден! Очаквайте невъзможното, което JK Fitness прави възможно само за вас — притежателите на JK Fit Card!

Условия за употреба:

  1. Картата е поименна и лична и не може да се преотстъпва.
  2. Картата важи за период от една година от датата на издаване и е на стойност 120 лв.
  3. Специалните цени за членовете с карти се обявяват в сайта на JK Fitness в специален раздел и се маркират със специален знак "JK Fit Card".
  4. Маркираните продукти са налични за продажба на специални цени в периода на тяхното обявяване в горепосочения раздел. Асортиментът може да се сменя на всеки 2-5 дни.
  5. Притежателят на картата има право на месечни покупки до 2000 лв.
  6. Ако в специализирания раздел на сайта на JK Fitness е маркиран продукт със знак "JK Fit Card" надвишаващ 2000 лв., то този продукт не се включва в месечните ограничения от 2000 лв.
  7. При закупуване на продукт на стойност надвишаваща 2000 лв. (фитнес уреди, машини, съоръжения), притежателят на "JK Fit Card" ползва отстъпка от 5%, освен ако продуктът не е в промоция.
  8. Транспортните разходи са за сметка на притежателят на картата.
  9. Притежателите на JK Fit Card ползват и 5% отстъпка при закупуването на карта, или еднократно посещение във фитнес центровете на JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Етикети: jkfitcard

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС