За добър сън - Knock Out, 60 капс, Revenge

89.00 лв.
Производител: Revаnge
Код продукт: ko
Наличност: Изчерпана

Ето какво е Knock Out PM Night GH формулата на Американскат компания Revange;


    
Подкрепя развитието на нервната система
    
Подобрява паметта
    
Подобрява секрецията на растежния хормон
    
Увеличава скоростта на възстановяване на целия организъм
    
Ускорява възстановяването на мускулите
    
Подпомага загубата на телесните мазнини
    
Укрепва антиоксидантната защита
    
Ограничава  възпаленията
    
Подобрява функционирането на имунната система

    Увеличава концентрацията на GABA
    
Увеличава ефектите на мелатонина
   
Намалява нервната възбудимост
    
Насърчава чувството за благополучие
    
Намалява усещането за страх
    Подпомага заспиването и качеството на съня
    
Създава положително отношение към живота


Revange Knock Out PM Night GH е ефективна формула, която способства за заспиване, подобрява качеството на съня и нощната регенерация на системите на организма. Чрез многопосочно действие успокоява и отпуска организма, създава усещане за благополучие.

Улеснявайки дейността на нервната система и нейното функциониране, тази хранителна добавка поддържа паметта. 

Аангажира се с работата на хормоналната система, особено чрез засилване на отделянето на растежен хормон, подобрява процесите на нощно регенериране, благоприятствайки обновяването на мускулните клетки.


Продуктът за добър сън - Revenge Knock Out PM Night GH формула включва:

Фенобит - фенолно съединение, структурно подобно на киселинната гама-аминомаслена киселина (GABA), чиято ефективност беше оценена от астронавтите, участващи в космически полети. Като действа като пълен агонист на GABAB рецептор, а също и в по-големи количества GABA . Чрез намаляване на степента на нервната възбудимост, хранителната добавка успокоява. Чрез увеличаване на активността на допаминовите рецептори се насърчава чувството за благополучие и щастие.
Намалява нивото на стрес. Чрез успокояване на системата, намаляване на стреса, засягане на намаляването на температурата и мускулната релаксация, тя насърчава редовността на процеса на заспиване. Насърчава създаването на положително отношение към живота на следващия ден. Чрез противодействие на невродегенерацията на нервната система, тя поддържа процесите на нервната проводимост и паметта. Чрез засилване на отделянето на хормона на растежа, Knock Out ускорява нощната система за обновяване и разграждането и изгарянето на прекомерна телесна мазнина.

Гама-аминомаслена киселина (GABA) - ендогенно произведен инхибиторен невротрансмитер, който се синтезира в нервната система на глутамат с участието на глутамат декарбоксилаза. С афинитет към рецептора на GABA A, той стимулира транспортирането на хлоридните йони в клетката, което води до хипелполяризация на мембраната, което затруднява нервната проводимост.
Чрез взаимодействие с GABA в рецепторите се намалява скоростта на продуциране на възбудителни невротрансмитери. Благодарение на свойствата си, ъази амиокиселина потиска нервната проводимост. Чрез заглушаване на системата и намаляване на нервното напрежение, се успокоява тялото, намалява се тревожността и се подобрява съня.

Екстрактът от Mucuna pruriens е от избрани части на семена от семейство Fabaceae, отглеждани в Африка, тропически части от Азия и Тихоокеанските острови. Неговите специфични свойства са резултат от високото съдържание на леводопа (L-DOPA), катехол амин, който се получава от тирозин. L-DOPA, действащ като прекурсор на допамина, невротрансмитер, ангажиран с функционирането на допаминергичната система, предотвратява възникването на депресия и обезсърчаване, като насърчава създаването на общо чувство за благополучие.
Чрез богатството на антиоксидантните вещества L-dopa и ефекта от регулирането на работата на митохондриите. Подобрява ефективността на антиоксидантната бариера. Чрез противодействие на оксидативните увреждания, той намалява предизвиканата от стрес невронална дегенерация и поддържа поддържането на добро здраве на сърдечно-съдовата система.

 Има противовъзпалени свойства. Подобрява инсулиновата чувствителност и намалява нивото на кръвната захар.

 Чрез подпомагането на секрецията на тестостерон и хормон на растежа, той подпомага припокриването на регенеративните процеси в организма и спомага за поддържането на подходяща телесна композиция. Това увеличава либидото при мъжете.

5-хидрокситриптофан (5-HTP) - естествено синтезирана в човешкото тяло аминокиселина, която се образува от L-триптофан с участието на триптофан хидроксилаза. Благодарение на способностите си за гладко пресичане на кръвно-мозъчната бариера и липсата на инхибиране на обратната реакция на продукта, той присъства като ефективен прекурсор на серотонина.

Предотвратява пристъпите на паника. Чрез увеличаване на наличността на пряк прекурсор на хормона на съня (мелатонин), той подкрепя процеса на заспиване. Той намалява болката, сковаността на тялото, тревожността и умората, възникващи след лош сън. Чрез намаляване на апетита и желание за консумация на въглехидрати и лека закуска между храненията се поддържа оптималното телесно тегло.

Picamilon - вещество, което е резултат от комбинирането на гама-аминомаслена киселина (GABA) и ниацин, чиято ефективност се дължи главно на способността да се преодолее кръвно-мозъчната бариера. Чрез насърчаване на релаксацията на гладките мускули на съдовете се подобрява оксигенацията, храненето и детоксикацията на организма и се повишава отделянето на хормона на растежа, което подобрява нощното обновяване на организма и регенерирането на увредените структури.
Чрез активизиране на освобождаването на растежния хормон се ускорява разграждането на мастната тъкан и предотвратява натрупването й.


Екстрактът от валериана, получен от продуктите базирани на корени от Valeriana L., вид колективиран от трайни насаждения,  отглеждащи се на влажни и сенчести места в Азия, Европа и Северна Америка. Неговият механизъм на действие се основава основно на способността да се стимулира отделянето на GABA.
Чрез стимулирането на отварянето на хлоридни канали и свързания с тях приток на хлорни йони в невроните се намалява  възбудимостта на нервната система. Чрез стимулирането на секрецията на хормона на съня (мелатонин) се насърчават процесите, позволяващи заспиване и висококачествен сън.
Чрез намаляване на активността на бета-мозъчните вълни, като същевременно укрепва делта и тета, той поддържа спокоен сън.

Екстракт от хмел - екстракт от смолни съцветия от хмел, ликвидни лози, които принадлежат към семейство Cannabaceae, диворастящи в северното полукълбо в южните страни на Европа, Близкия изток и Америка, широко отглеждани в умерените климатични региони на Европа и Азия. Чрез увеличаване на ефективността на активността на невротрансмитера GABA, чрез модулиране на определени GABA A рецептори, разположени в мозъка, той намалява възбудимостта на нервната система.
Чрез въздействие въру активността на серотонина, хмелът подкрепя създаването на мелатонин, хормон, необходим за регулиране на циркадианния ритъм. Чрез действието си върху аденозиновите рецептори, той подкрепя сигнала за необходимостта от почивка. Като блокира рецепторите M3 мускарин, хистамин Н1 и 5-НТ, стимулира синтеза на азотен оксид.
Действа като антиоксидант. Подкрепя костния метаболизъм, благоприятства поддържането на добро здраве на костите. Като демонстрира свойствата на имуномодулатора, той повишава нивото на левкоцитите и Т-лимфоцитните субпопулации.

L-theanine - производно на глутамина е аминокиселина, която е важен източник на Camellia sinensis, растение, отглеждащо по-топлите части на Азия, класифицирано в семейство Theaceae. L-теанинът повишава нивото на GABA, инициира забавянето на хиперполяризацията на нервната проводимост на мембраната на невроните и намалява синтеза на възбудителните невротрансмитери.
Чрез блокиране на рецепторите на глутаминова киселина и премахване на психостимулиращия ефект на кофеина, той създава среда, благоприятна за функционираето на системите на организма. Чрез индуциране на мозъчен невротрофичен фактор (BDNF) в хипокамбия, което води до увеличаване на синтеза на допамин, както и до въздействие на агонист на N-метил-D-аспартат (NMDA), предотвратява апатията, помага за подобряване на настроението и благополучието.

Сулбутиамин
- синтетичен аналог на витамин В1, съединение, представляващо комбинация от две молекули на тиамин. Благодарение на по-липофилния си характер се увеличава бионаличността и голямата лекота при пресичане на кръвно-мозъчната бариера, което увеличава производителността на отделните молекули на тиамина,

Производител: Revenge (САЩ)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС