Колаген 500 мл, Energybody

29.90 лв. 39.90 лв.
Производител: ENERGYBODY
Код продукт: col
Наличност: Да

Свойства на колагена от Energybody (Германия)

VERISOL® - колагенови пептиди, значително увеличават еластичността и хидратацията на кожата, намаляват бръчките.
VERISOL® - действа върху всички слоеве на кожата, като така въздейства и върху процеса на стареене.
VERISOL® - за по-добра кожа, по-здрава коса и нокти.

VERISOL® - за по-здрави сухожилия, стави и мускули.


Особености на колагена:
Научно разработена хранителна добавка
Важна подкрепа за структурата на косата, кожата, ноктите, връзките, сухожилията и костите
Осигурява подобрена бионаличност поради ниското молекулно тегло на пептидите на компонентите

Синтезът на колаген е непрекъснат процес, който обаче може да стане по-малко ефективен с възрастта. Това води до намаляване на обновяването на тъканта и процесът на стареене на тялото започва, като се появяват бръчки, влошава се структурата на кожата, наблюдава се и промяна в структурата на ноктите и косата, разрушават се ставите.

Използвайте естествените свойства на колагена!
Колагенът е основният структурен компонент на кожата, включващ около 80% от сухото тегло на кожата. Кожният епидермис и структурата на дермалния слой се влияят от фактори на околната среда, включително стареене, ултравиолетова радиация, хормони и хранителни вещества.

VERISOL® може да забави метаболизма на кожата, забавяйки процесите, отговорни за загубата на колагенова извънклетъчна матрица.
Проучванията потвърждават, че тези, които приемат продукти, съдържащи естествен колаген VERISOL®, имат видимо по-гладка и стегната кожа с по-малко бръчки.

Значително подобрение:
VERISOL® съдържа оптимизирани колагенови пептиди - важни компоненти за поддържане на здрава кожа. Тези биологично активни колагенови пептиди увеличават влагата на кожата и забавят образуването на бръчки. Няколко научни експеримента са изследвали потенциала на VERISOL®.
Еластичността на кожата става много по-висока.

Научни изследвания:
Проучване 1, състоящо се от 69 жени на възраст от 35 до 55 години, показа, че VERISOL® води до значително по-висока еластичност на кожата само за четири седмици - повече от 15% - в сравнение с плацебо. В допълнение, този ефект продължава през следващите осем седмици при перорално приложение на VERISOL®. Четири седмици след последната доза от продукта, групата VERISOL® продължава да демонстрира по-високи нива на еластичност на кожата в сравнение с плацебо лечението на тренд групата.

Намаляване на бръчките:
Проучване 2, в което участваха повече от 100 жени на възраст около 55 години, показа, че приемът на VERISOL® (2,5 g / ден) значително намалява бръчките и кожата има по-висока концентрация на колаген след четири седмици употреба.

Жените се доверяват на колагена на Energybody:
VERISOL® има огромен потенциал в нарастващия пазар на продукти, насочени към жени на възраст от 30 до 60 години, които са готови да инвестират във физическото си благосъстояние и външен вид. Използването на колаген в козметиката вече е често срещано сред тази целева група. Япония, лидер в областта на грижата за красотата и продукти, съдържащи колаген, които вече са добре утвърдени. Тази тенденция се разпространява бързо и в Европа и САЩ.

Подсладен със стевия.

Състав в доза от 25 мл:

  • хидролизиран колаген    2,5 г   
  • витамин С    80 мг    
  • витамин Е    12 мг  
  • цинк    10 мг   
  • биотин    50 мкг

Дозировка: една дозираща капачка от 25 мл се приема веднъж дневно

Опаковка: 500 мл


Производител: Energybody (Германия)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС