Креатин монохидрат - Creatine Monohydrate, микронизиран, 500 гр, Bio Fit

28.50 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: BIO#CMHP500
Наличност: Да

Описание на продукта 

Креатин монохидрат на Bio Fit съдържа креатин монохидрат, произведен чрез специален процес на раздробяване, наречен микронизация. Като резултат, частиците на готовия продукт се получават с 20 до 30 пъти по-малки размери от стандартното, което повишава чувствително темповете на тяхното усвояване от организма.

За кого е предназначен

Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите, което води до повишаване на мускулната сила и издръжливост. Това го прави една от най-често използваните хранителни добавки в културизма и другите силови спортове.

Начин на употреба

Приемете 1 чаена лъжичка (5 g) с 300 ml напитка. Тъй като креатинът причинява задържане на вода във вътрешността на клетката, препоръчваме да го употребявате след тренировка. Хора с еластична и мека мускулатура могат да го приемат и 30-45 мин. преди тренировка или след закуска.

Опаковка

Една опаковка Creatine 100% Pure Micronized съдържа 500 гр. (100 дози) микронизиран креатин монохидрат


Произведен в ЕС за Bio Fit.

Официален вносител за България – JK Fitness.


Важно е да знаете: монохидратната форма на креатина не е напълно разтворима и при неговото усвояване една част се превръща в отпадъчен продукт (креатинин). Поради тази причина препоръчваме периодично спиране на приема по схема 3 месеца потребление – 1 месец почивка.

Разфасовка
Тегло 500 g
Дози 100

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС