L-карнитин 500 мг, 60 капс, Bio Fit

19.90 лв. 27.50 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: BIF#LCP500
Наличност: Да

Описание на продукта 

Л-карнитинът е смятан от някои специалисти за част от групата на витамините, а от други — за аминокиселина. Независимо от класификацията, неговата функция е добре известна и много важна. Л-карнитинът транспортира мастните киселини през клетъчната мембрана и ги доставя до митохондриите, където те изгарят, освобождавайки полезна енергия. Отпадъчните продукти от това изгаряне се изхвърлят от клетката отново с помощта на л-карнитина.

За кого е предназначен

Транспортните функции на л-карнитина го правят незаменима хранителна добавка при аеробна, продължителна ниско- и средно интензивна физическа дейност, където мазнините са основният източник на енергия. Това ви позволява да тренирате по-интензивно и по-продължително време. Чрез добавянето на л-карнитин към диетата се засилва процесът на топене на мазнини чрез физическа активност, което води до намаляване на теглото.

Активната съставка в Bio Fit L-Carnitine 500 е в прахообразна форма, пакетирана в лесно разтворими капсули за бързо усвояване от организма.

Съставки

1 капсула L-Carnitine 500 съдържа 500 mg активно вещество на прах.

Дозировка

Приемайте 2 капсули дневно на празен стомах, 30-40 минути преди аеробна тренировка. За още по-добри резултати, приемайте по още 2 капсули вечер преди лягане. Професионалните спортисти и фитнес трениращите могат да увеличат дневната доза до 3-4 грама.

Опаковка

60 капсули (30 дози).

Произведен в Холандия за Bio Fit


Разфасовка
Капсули 60
Дози 30

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС