L-карнитин Li-Caps®, 60 ли-капс., Bio Fit

39.90 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: BIF#LCAP
Наличност: Да

Описание на продукта 

L-карнитинът е водно-разтворима аминокиселина, която се синтезира в черния дроб и спомага за превръщането на мазнините в енергия, която се изразходва при физически натоварвания. Задачата на L-карнитина в организма е да транспортира свободните мастни киселини през митохондриалната мембрана, където те се изгарят и превръщат в енергия, и да извежда получените при изгарянето на мастните киселини отпадъчни продукти.

L-карнитин традиционно се предлага в твърда (таблетки, капсули) и течна форма. При таблетките и капсулите активната съставка се намира в стабилно състояние, но има относително ниска степен на усвояемост заради нуждата от разграждане в стомаха. Течният L-карнитин се усвоява значително по-бързо от организма, но, за да се гарантира неговата трайност, е необходимо да се добавят консерванти и стабилизатори, които предпазват активната съставка от окисляване.

L-карнитин Li-Caps® съчетава стабилността на таблетките и предимствата на течната форма, като не страда от техните недостатъци. Надеждното запечатване на продукта в азотна среда гарантира неговата свежест и чистота, а усвояването му се улеснява от това, че активната съставка се намира в течна форма.

Какво представлява Li-Caps®

Li-Caps® е патентована технология на американския производител Capsulgel за напълване и херметично запечатване на течности в щадящи стомаха капсули от рибен желатин, без вкус и мирис. Капсулите Li-Caps® не могат да се отварят след първоначалното им фабрично запечатване. Тяхната конструкция гарантира произхода и чистотата на оригиналния продукт.

Li-Caps® подобрява значително степента на абсорбацията на л-карнитина, тъй като активната съставка е в течна форма. Същевременно, заради херметичното запечатване на всяка капсула в азотна среда не е необходимо нейното разреждане чрез добавянето на консерванти и стабилизатори.

Чрез технологията Li-Caps® на Capsulgel вие получавате L-карнитин във възможно най-чистата и синтезирана форма, а вашият организъм го усвоява възможно най-пълно и бързо.

Съставки

Всяка капсула L-карнитин Li-Caps® съдържа 300 мг. чист течен L-карнитин.

Дозировка

Приемете две капсули L-карнитин Li-Caps® 30 мин. преди тренировка. За още по-добър ефект можете да приемете още две капсули вечер преди лягане.

Опаковка

60 капс. (30 дози).

Произведен в САЩ специално за Bio Fit.

Официален вносител — JK Fitness..

Разфасовка
Капсули 60
Дози 30

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС