Лег преса - Leg press Advanced Plate Loaded TECA-FP250-P

Производител: TECA
Код продукт: TECA-FP250-P
Наличност: По заявка

Лег пресата -   Leg press Advanced Plate Loaded TECA-FP250-P се използва както за тонизиране, така и за изграждане на мускулите на краката и предимно на предната част на бедрата.

Широката платформа, която позволява изхода позиция от широка разкрачка, както и регулируемите ограничители на хода, позволява машината да се използва и с цел рехабилитация на квадрицепсите.

Лег пресата има регулируема облегалка на седалката, дръжки за ръце за по-добра стабилност по време на тренировката и ограничител на безопасността при движение, за да се избегне прекомерната екстезия и опасност от травми в коленете.

Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.

Машините TECA са характери със своята здравина и редица иновативни решения, създаващи удобство и комфорт при трениране и в същото време постигане на висока ефективност в изграждане на мускулите.


Изследователската дейност и инженеринговият екип на Тека фокусира вниманието върху разработването на машините така, че да осигурят комфорт, безопасност и оптимално развиване на силата, скоростта, издръжливосттта и гъвкавостта и да направят упражненията изключително ефективни за всеки трениращ.

TECA е винаги с една стъпка пред конкурентите си, защото оборудването което произвежда надхвърля възможностите на обикновените машини. Те притежават революционно нови биомеханични решения, които са събразени с физиологичните нужди на тялото.

JK Fitness е официален представител на TECA за България и Ви представя иновативни машини притежаващи уникални технически решения кореспондиращи със съвременните тенденции в биомеханиката на човешките движения, създадени от един от най-старите производители в Италия (TECA - основанa през 1985 год.)!


Производител: TECA (Италия)

Вносител: JK Fitness

Внимание!

Машините на TECA не са в наличност и се доставят в срок от 4 седмици след поръчката!


Техническа характеристика:
Length cm 216 Width cm 150 Height cm 180 Weight kg 220

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС