Хакен-шмид машина - Hack squat Advanced Plate Loaded TECA-FP240-P

Производител: TECA
Код продукт: TECA-FP240-P
Наличност: По заявка

Хакен-шмид машина - Hack squat Advanced Plate Loaded TECA-FP240-P е предназначена за трениране мускулите на краката в пълна безопасност и висока ефективност.

Машината работи със силозадаване с дискове с диаметър 50 мм.

Тази революционна машина е проектирана да тренира мускулите на краката и особено квадрицепсите, от изправено положение. Гръбначният стълб се поддържа в неутрална позиция, благодарение на изключителния "пантограф за променлива настройка", който позволява на облегалката да следва пътя на движението при работа.

Предназначена е за оборудване на интензивно натоварени професионални фитнес зали.

Машините TECA са характери със своята здравина и редица иновативни решения, създаващи удобство и комфорт при трениране и в същото време постигане на висока ефективност в изграждане на мускулите.


Изследователската дейност и инженеринговият екип на Тека фокусира вниманието върху разработването на машините така, че да осигурят комфорт, безопасност и оптимално развиване на силата, скоростта, издръжливосттта и гъвкавостта и да направят упражненията изключително ефективни за всеки трениращ.

TECA е винаги с една стъпка пред конкурентите си, защото оборудването което произвежда надхвърля възможностите на обикновените машини. Те притежават революционно нови биомеханични решения, които са събразени с физиологичните нужди на тялото.

JK Fitness е официален представител на TECA за България и Ви представя иновативни машини притежаващи уникални технически решения кореспондиращи със съвременните тенденции в биомеханиката на човешките движения, създадени от един от най-старите производители в Италия (TECA - основанa през 1985 год.)!Производител: TECA (Италия)

Вносител: JK Fitness

Внимание!

Машините на TECA не са в наличност и се доставят в срок от 4 седмици след поръчката!


Техническа характеристика:

Length cm 155 Width cm 115 Height cm 205 Weight  kg 145

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС