Фитили MadMax Camo straps

13.40 лв.
Производител: Mad Max
Код продукт: MFA-275
Наличност: Да

Стилните фитили на Mad Max, модел Camo , са предназначени за дами желаещи да тренират тежко, но и безопасно в зоната на комфорт.

Camo straps помагат на сгъващите на пръстите на ръката да задържат тежеста на уреда с който се тренира, ако теглото му надвишава силовите им възможностти.

Също подобрява сцеплението с използвания уред, най-често щанга или дъмбели с които се изпълняват тежки силови упражнения. Такива упражнения са тягата, издърпването с щанга или на скрипцови системи и др,


Фитилите са изработени от висококачествена и здрава нехлъзгаща се материя с дължина 45 см.

За по-голям комфорт и стабилност в тренировката със свободни тежести, в горната си част, фитилите са снабдени с неопренова защитна подложка.

По-слабият хват при жените в сравнение с този на мъжете, често налага използването на помощни средства, каквито са фитилите. 

С тях се тренира по-безопасно, но не бива да се използват непрекъсната, тъй като фитилите изземват част от функцията на сгъвачите на пръстите да задържат тежестта на уреда.

Слабият хват, обаче може да се компенсира с помощта фитилите, особено при настъпила умора, за това ги ползвайте при нужда!


Цвят: черен и бял

Размер: универсален.


Внимание!

JK Fitness е единствен официален представител на Mad Max за България и гарантира оригиналността на продукта.

Предупреждаваме за наличието на копия на пазара!

Производител: Med Max (Чехия)

Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС