Протеин - 100% Micellar Casein, 1 кг, Bio Fit

39.90 лв. 65.90 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: BIO#MCP
Наличност: Да

Описание на продукта 

Bio Fit 100% Micellar Casein e млечен протеин с ниско съдържание на мазнини, лактоза и натрий. Този продукт спада към групата на "бавните" протеини — представлява мицелизирана форма на калциев казеинат, която е лесно разтворима, но се сгъстява при достигането до стомаха и се усвоява много по-бавно, като поддържа положителен азотен баланс и осигурява постоянен приток на аминокиселини и пептиди в кръвта за период до 6-7 часа.

Какво представлява процесът на мицелизация

Хранителните вещества не се разтварят във водното пространство в тялото. Те се усвояват в малки количества и не предизвикват мастни отлагания и натрупвания в тъканите. С мицелизацията се намаляват мастните молекули до стабилни частици, обгърнати от водоразтворима мембрана. В резултат на това се постига 100% усвояване от клетките, без натрупване на мастни отлагания в тъканите и хипервитаминоза. Този процес позволява проникване на хранителните вещества директно във вътреклетъчно ниво или по-точно, захранване на клетката отвътре навън посредством изграждащите я молекули. Мицелизацията позволява след поглъщане на хранителните вещества да се изолира работата на стомашно-чревната система, те  да се абсорбират 100% директно от клетките в човешкия организъм и по този начин организма усвоява едновременно с висока скорост от 8 до 15 мин. витамини, минерали, аминокиселини за балансирано и равновесно клетъчно ниво. Така се активират имунната система и процеса на хармонизиране в обмяната на веществата, функциониране на всички системи на организма, унищожаване на болести, предотвратяване и възстановяване на енергията и доброто здраве.

За кого е предназначен

Специфичните свойства на мицеларния казеин на Bio Fit го правят подходящ за прием в случаите, в които организмът няма възможност да си набавя белтъчини за продължителни периоди от време — например при специфични хранително-тренировъчни режими или преди сън. Той е подходящ не само за спортисти, но и за хора, които се нуждаят от повишен прием на белтъчини, но страдат от недостатъчна ензимна активност.

  Информация за съдържанието

  Хранителна информацияНа 100 гр.На 1 доза (25 гр.)
  Енергийна стойност1589kJ / 374 kcal556 kJ / 131 kcal
  Протеин76 g25 g
  Въглехидрати9.6 g3.2 g
  Мазнини4.8 g1.6 g


  Начин на употреба

  Разтворете 33 g (две лъжици) от прахообразната маса в 250 ml вода или мляко и консумирайте вечер преди лягане и/или при продължителен времеви интервал между основните хранения.

   Опаковка

   Една опаковка Bio Fit 100% Micellar Casein съдържа 1 кг мицеларен казеин с вкус на шоколад. Опаковката не включва мерителна лъжичка.

   Продуктът е произведен в Германия за Bio Fit.

   Официален вносител за България — JK Fitness

   Разфасовка
   Тегло 1 кг
   Дози 33

   За този продукт няма написани ревюта.

   Оставете коментар за продукта

   Забележка: HTML не се транслира!

    


   Всички цени в каталога включват 20% ДДС