Mитохондриален активатор MitoActive Liquid 500 мл ASIROS

59.90 лв.
Производител: ASIROS
Код продукт: AS
Наличност: Изчерпана
Уважаеми приятели на JK Fitness и SNC!

Както винаги, стремежът на специалистите от JK Fitness е бил насочен към информирането Ви за най-новите научни изследвания и доказани резултати в полза за здравето на човека и спорта. В тaзи връзка Ви предлагме иновативната хранителна добавка на датската фирма ASIROS - MITOACTIVE ™. Основен компонент в добавката е полифенола "Ribetril ™ A", с неговите уникални свойства. Повече от 5 години интензивни изследвания стоят зад откриването на Ribetril ™ A и изработването на продукта MITOACTIVE ™, съдържащ най-високи биоактивни нива на Ribetril ™ A.

MITOACTIVE ™ е уникален течен активатор на усвояването на кислород от  митохондрийте.

Новият патентован биоактивен полифенол-алкалоид "Ribetril ™ A" - активния компонент в продукта, извлечен от черно и червено френско грозде, показва изключително висока биологична активност, повишаваща функционалността на митохондриите, микроциркулацията и тъканната регенерация.

MITOACTIVE ™ е с високо съдържание на биоактивен Ribetril ™ A и общо полифеноли. 

Повишава енергийния метаболизъм и редуцира умората, като насища уморените мускули с повече кислород.

Повишава енергията в организма и подобрява физическа производителност и възстановяване след тежки тренировки. Повишеното тъканно дишане води до съкращаване времето за възстановяване на уморените тъкани и позволява тренировките да се провеждат по-начесто и с по-голяма плътност и обеми.

Повишава аеробната производителност и икономичността в протичането на енергийното осигуряване, което е свързано с повишаване на важни показатели като -  ПАНО (праг на аеробен обмен) и МПК (максималната кислородна консумация). Тези показатели кореспондират с нивото на аеробна издръжливост, което прави хранителната добавка MITOACTIVE ™, изключително полезна за спортове, в които основно качество е издръжливостта.

Ribetril ™ A подобрява активността на митохондриите (енергийните фабрики) на мускулните клетки, като това е синергирано от добавените в продукта на магнезий и биотин.

Добре е известно, че физическите упражнения стимулират количеството и функцията на митохондриите. Ribetril A ™ също така стимулира количеството и функцията на митохондриите.

Университетът в Копенхаген и Университетът Роскилд са извършили научни изследвания на митохондриалното количество и функция, демонстриращи увеличен резервен капацитет на дишане и митохондриално количество в мускулните клетки, изложени на Ribetril ™ A.

Резервният дихателен капацитет е разликата между АТФ, получена чрез окислително фосфорилиране при основна и максимална активност в случай на внезапно увеличение на търсенето на енергия. Ако свободният респираторен капацитет на митохондриите е недостатъчен за осигуряване на необходимия АТФ, засегнатите клетки могат да бъдат насочени към дисфункция или клетъчна смърт.

Ribetril ™ A подобрява свободния дихателен капацитет на мускулните митохондрии!
Ribetril ™ A стимулира образуването на нови митохондрии!


Освен това:

MitoActive ™ намалява бръчките и подобрява микроциркулацията в кожата.

При френско клинично проучване с 50 здрави жени и мъже на възраст 40-65 години, при дневна консумация на 30 ml хранителна добавка с Ribetril ™ , резултатите са следните:

MitoActive ™ индуцира значителен ефект против бръчки и изглаждане след 6 седмици
MitoActive ™ предизвика продължителен ефект на бръчки и изглаждане след 12 седмици
MitoActive ™ индуцира значително увеличена микроциркулация в кожата
MitoActive ™ предизвиква значителен овлажняващ ефект

Ribetril ™ A - новият биоактивен принцип, открит от датската фирма Asiros!

Рибетрил А е уникален биоактивен полифенол-алкалоид, открит само в специфични сортове червени и черни френски касис.

Ribetril A - високо биоактивното съединение в MitoActive, открито от Asiros, работи чрез инхибиране на три ензима -  IkappaB киназа (IKK-β), фосфодиестераза 4 (PDE4) и фосфодиестераза 5 (PDE5). Тези инхибиращи ензимите активности са свързани с няколко благоприятни ефекти:

  Първо, инхибирането на PDE4 и PDE5 е свързано с активирането на PGC-1α, ключов регулатор на митохондриалната биогенеза и функция, което води до повишаване на регулацията на мускулните митохондрии и увеличена издръжливост и аеробен капацитет. По подобен начин, MitoActive оптимизира капацитета за продуциране на енергия на мускулните клетки чрез стимулиране на митохондриалното количество и подобряване на дихателната способност на митохондриите (увеличаване на количеството допълнително АТФ, произведено чрез окислително фосфорилиране при внезапно увеличаване на енергийното търсене). PGC-1α също се активира чрез физически упражнения, основаващи се на качеството издръжливост, което предизвиква много от благоприятните ефекти от упражненията.  Така че, може да се кажете, че MitoActive има моделиращи свойства на аеробните и анаеробните упражнения върху митохондриите. Подобреният митохондриален аеробен капацитет се отразява в научното изследване и откритие на датската фирма ASIROS за значително намалено отделяне на млечна киселина в урината при рандомизирано плацебо-контролирано проучване при спортисти, изложени на силно физическо натоварване. Това показва по-висок аеробен метаболизъм по време на тренировка и тежък физически труд. Освен ролята, която играят митохондриите в мускулната функция, упражненията и спортните постижения, поддържането на здрави митохондрии е тясно свързано със здравословното остаряване и е от решаващо значение за мозъка; т.е. те имат ключова роля при регулирането на синаптичното предаване, мозъчната функция и познавателната способност в процеса на стареене. Възрастните хора често изпитват намалени енергийни нива и намаляващи умствени функции и са очевидно целеви потребители на MitoActive.

  Второ измерение на MitoActive е неговият тъканен регенеративен ефект и способността му да индуцира повишена микроциркулация, както е показано във френско проучване за кожата. Този ефект най-вероятно се предизвиква чрез инхибирането на PDE5, което увеличава обема на cGMP и индуцира вазодилатация (известна от PDE5 инхибитора Viagra). Инхибирането на PDE5 е свързано и с подобрена мускулна перфузия, повишен мускулен протеинов синтез и намалена мускулна умора. Освен това PDE5 инхибиторите показват, че подобряват заздравяването на рани, ефект, който също се  наблюдава при използването на MitoActive и който може да бъде подкрепен от третото изследване, То показва, че MitoActive работи чрез инхибиране на IKK-β (IKK-β е част от горната част на NF-кВ сигнална трансдукция на каскада на възпаление и повишена активност на IKK-p е свързана с риск от намален капацитет на регенерация на тъканите). Открит е впечатляващ капацитет за регенерация на тъканите с MitoActive, който се демонстрира многократно при проучвания за излекуване на рани. 

Употребата на MitoActive способства за подпомагане на регенерацията на кожата и се демонстрира значително увеличена кожна микроциркулация и овлажняване и значително намаляване на бръчките. Размерът на възстановяването на тъканите също може да бъде интересен за спортистите (спортните хора съобщават за по-бързо възстановяване и увеличаване на енергийното възстановяване с MitoActive) и, разбира се, за козметичния сегмент, търсейки нови здравословни средства за защита, за да създадат красота отвътре.

Комбинацията на MitoActive с аминокиселини, протеини и др. целеви хранителни добавки ще създаде условия с нови иновативни предимства по отношение на подобрената енергия /намалена умора/ подобрено възстановяване, а за здравния сегмент това е привлекателен начин за повишаване на техния прием на полифенол от зрънце с допълнителни ползи.

Изобретеието на датската фирма поставя всичко на ново ниво по отношение регулацията на митохондриалната биогенеза и функции! Трениращите, използващи тази хранителна добавка, постигат възхитители размери на кръвоснабдяване, кислородно насищане и релаксация на мускулите и регенериране на активните белтъци - актин и миозин.

Патентованата технология Ribetril ™ осигурява високи нива на Ribetril ™ A във всички продукти на MitoActive ™ - течни и прахообразни.

В MitoActive ™ няма добавена захар, не съдържа GMO и радиоактиви съставки!

Асирос (Дания) притежава патентите, които обхващат активните съставки, продуктите, съдържащи повишени нива на Ribetri ™ A и различни приложения.

JK Fitness Ви предлага продукта в две форми - оригинална течна в опаковка от 500 мл с добавка на магнезий и биотин, или оригинална прахообразна, както и като добавена в специално разработени от JK Nutrition продукти подобряващи издръжливостта..

Дозировка: Приемат се 25 ml (или 8 грама прах) дневно.

MitoActive ™ е използван и препоръчван от много топ-атлети от световна величина, затова JK Fitness Ви го предлага с гордост!

Производител: ASIROS (Дания)

Вносител: JK Fitness.

 

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС