Креатин монохидрат - Novacrea, 180 смучещи табл., Novaneuro

70.00 лв.
Производител: Novaneuro
Код продукт: 4370
Наличност: Да

Креатин монохидрат - Novacrea е лабораторно разработен от италиянската фирма НоваНуро, със седалище в Генуа.

НоваНуро е национална референтна компания в областта на хранителните добавки, които действат върху енергийния метаболизъм.

Гордостта на компанията е Creapure® креатин монохидрата с оригинален италиянски мед, специално разработен под формата на смучещи таблети.

Продуктът е тестван и сертифициран от университета в Генуа.

Експериментите на Университета доказват, че приема на 3 таблетки са идеалната добавка осигуряваща енергия по време на тренировка, както и за ежедневна физическа и умствена работа.
Изборът на висококачествени суровини като Creapure® креатин и италиански мед, заедно със сертифицирането и контрола от университета в Генуа, гарантира високо качество на продукта.

Какви са настоящите недостатъци на приема на креатин за спортисти?

 Нормалните формули на креатин монохидрат, които се предлагат на пазара,са в прахообразна форма или в таблетки, които се приемат с вода. Това принуждава спортиста да вземе добавката с голямо количество вода. Данните показват, че креатин, ако е предварително разтворен във вода или по-лошо в плодови сокове или други напитки, бързо се разгражда в креатинин, което води до загуба на биологичната му функция.


Фиг. 1 показва не ензимна реакция, водеща до разграждане на креатин в креатинин във водна среда.

 Novacrea e научно доказана с ефективността си форма на кратин монохидрата, която запазва дълго време подаването на креатин към мускулните клетки и по този начин осигурява полезна енергия за мощни мускулни съкращения. Това прави продукта изключително ефикасен за употреба преди тежки силови тренировки. Ефективността му върху силовата издръжливост е подсилена от наличието на чист мед.

Креатина от смучещите таблети се усвояват ефективно без да попада в киселата стомашна среда и не се трансформира в креатинин, както другите предлагани форми на пазаара за суплементи.

Дозировка: 3 смучещи табл. се приемат 30 мин преди тренировка или друга двигателна или умствена активност.

Опаковка: 180 табл.

Предупреждение:

Таблетите са смучещи се. Да не се приемат с вода, или гълтат!

Възползвайте се от новите технологии в производството на креатинови хранителни добавки, като последна новост е разработения и тестван в Университета в Генуа - Novacrea!

За това JK Fitness Ви предлага тази най-иновативна формула на креатина.


Производител: Novaneuro (Италия)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС