Постелка за аеробика и фитнес 173x61x1,5cm Fit Motion

49.90 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: lkem-3006
Наличност: Да

NBR постелката на Fit Motion е предназначена за практикуване на аеробика, фитнес, пилатес, йога, стречинг, гимнастика и различни спортове, при които част от тренировката се провежда от положение лег, седеж, колянка, опора на ръце и други.

JK Fitness Ви предлага най-качествената фитнес постелка предлагана на пазара.


Защо?

 защото е:

 - единствената настилка в България, за момента, която е изработена по специална немска еко-технология от еластичен каучук с акрилни нишки в определен порядък (acrylonitrile-butadiene rubber). Целта на поръчковата серия на "JK Fit Motion" е да се постигне не само голяма здравина и плътност, но и дозирана еластичност и прецизна стапен на възстановяваща се деформация при екстремална експлоатация от хора със всякакво тегло;

 - с екологични качества на материята създаващи дихателен комфорт при продължително трениране, както и изгонване на миризмата и влагата, получена в следствие на потенето;

 - устойчива на натиск, температура, влага, замърсяване, антипрахова. 

Спецификата на материята от която е изработена постелката за фитнес е с протективни свойства и не се влияе от влагата, солите и мазнините отделяни от тялото.


Фитнес NBR постелката разполага с оребряване и мека, неплъзгаща се повърхност, която позволява сигурно трениране върху нея без плъзгане на опорните части на тялото.

Фитнес NBR EXERCISE MAT осигурява чудесно пространство за тренировка, което Ви дава свободата да се разтягате върху чиста и мека повърхност.

Компактните размери при сгъване прави постелката леснопреносима и чудесна за всеки, който обича да спортува и пътува.

Материал: висококачествена NBR гума 

Размери:  дължина -173 см; широчина - 61 см.

Дебелина: 1,5 см

Тегло: 1.25 кг.


От основаването си през 1990 година, JK Fitness предлага да видите и опитате всичко, което се намира във фирмения шоу рум в София, на Околовръстен път 191.

В интернет сайтовете, продуктите изглеждат по различен начин от действителните, за това елате и изпробвайте! 


Произведена в Германия за Fit Motion

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС