Уред за набиране, кофички и коремни преси, MP-U210, Marbo Sport

1 999.20 лв.
Производител: Marbo Sport
Код продукт: 5901720120830
Наличност: Да

Уред за набиране, кофички и коремни преси, MP-U210, Marbo Sport

Фитнес оборудване  >  Лежанки, пейки, висилки


Уредът за набиране, кофички и коремни преси MP-U210 на Marbo Sport осигурява многообразието от варианти на изпълнение на трите основни физически упражнения - набиране, кофички и коремни преси. На него се развиват  силата и силовата издръжливост.

                         


Лоста за набиране е конструиран по начин позволяващ да не се блокира движението нагоре, при което се постига максимално високо теглене с тесен, нормален и ширк хват. Лоста завършва с удобни гумени дръжки, които ще ви осигурят сигурно и здраво захващане.

Моделът Power Tower, MP-U210 е професионален и предназначен за трениране в силно натоварени бодибилдинг зали и хора с голямо тегло и мускулна маса.

Оборудван с модерна и удобна тапицерия с дебелина до 5 мм,  благодарение на което, вкл. и на оптимално подбраната твърдост перфектно се адаптира към формата на тялото при изпълнение на физическите упражнения.


Вижте някои подробности:
Уред за набиране, кофички и коремни преси от линията PROFESSIONAL е масивно и тежко устройство, с помощта на което ще развиете мускулите на ръцете, корема, гърба и др.

Фитнес уреда е 100% неподвижен при употреба. Голямото му тегло  и масивна конструкция с тегло близо 100 лкг, удебелените дръжки, удобната тапицерия и специално наклонените облегалки на ръцете са само някои от предимствата. Обърнете внимание на ъгъла на подлакътниците, ткойто е такъв, че ръцете Ви няма да се приплъзнат по време на тренировка! Всички елементи на тапицерията са монтирани на пълен лист с дебелина 3 мм, което значително увеличава безопасността при трениране.

Едва ли би могъл да се намери по-сериозен и функционален уред за професионална употреба от MP-U210 на Marbo Sport                              

    Данни за уреда:

  • Размери: 126 / 110 / 227 см
  • Тегло на уреда: 97 кг
  • Профил на конструкцията: 80x40 мм с дебелина 3 мм
  • Материал: полска стомана
  • цвят: антрацит металик
  • тапицерия: бордо
  • Максимално тегло на трениращия: 400 кг


Уредът за набиране, кофички и коремни преси, MS-U210 на Marbo Sport е тестван от Европейския център за качество, който е проверил съответствието на продукта с приложимите стандарти. Резултатът от тези тестове е получен най-високият клас сертификат за сигурност!

Производител: Mrbo Sport (Полша)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС