Азотен бустер, BCAA и минерали - Cell Shot, Revange, 375 гр

108.00 лв.
Производител: Revаnge
Код продукт: 33
Наличност: Да

Внимание - за професионални атлети!


Cell Shot на Американската фирма Revange е уникална хранителна добавка, предназначена да увеличи екстремно работоспособността и енергойно-функционалната мощ на организма на тежко трениращи спортисти. 

Води до повишаване на силата, мускулния растеж и бързо възстановяване след тренировка.

№1 следтренировъчен продукт на пазара за растеж и възпроизводство на мускулните клетки!

В качествено отношение  Cell Shot е несравним с подобни продукти от този тип на пазара за суплементи.

Лабораторно тестираната формула е приложена в практиката на трениращи висококвалифицирани атлети от Маями (Сащ)  и е с безпорно доказани функционални качества по отношение на ефективност и безопасност.

Основните съставки на Revange Cell Shot са аминокиселините с разклонена верига - BCAA (6000 mg в доза), най-ефективните форми на аргинин-кето-глутарат - AKG, цитрулин ди-малат и други азотно-анаболизиращи инградиенти, богатство от минерали и витамини и редица синергиращо въздействащи елементи.

Няма да се спираме на високите качества на хранителната добавка, защото бихте се убедили сами, ако я използвате в тежка и изтощителна тренировка. 

Доставена за вас, от JK Fitness директно от производителя във Флорида, защото знаем, че сте се напатили от фалшиви "американски продукти", произвеждани къде ли не, но не и в САЩ. Ние ви гарантираме оригиналния произход, защото плащате за това което е оригинално и работи!

Дозировка: една мерителна лъжичка от 12,5 гр. се разтваря в студена вода и може да се консумира, сутрин след ставане, по време и след тренировка. Косумирай с други продукти на Revange и високопроцентни протеини на Bio Fit. Пийте достатъчно вода.

Oпаковка от 375 гр. с приятен освежаващ вкус.

Производител: Revange (USA).

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС