Протеин от риба тон в консерва - Atún claro , 160 гр, Ribeira

3.49 лв. 4.90 лв.
Производител: Ribeira
Код продукт: 55511
Наличност: Изчерпана
Natural Protein Tuna на Рибейра е висококачествена, специално приготвена риба бял тон, богата на протеини и Омега-3, с ниско съдържание на наситени мазнини и без глутен.

Протеинът в този вид храна е с висока биологична стойност и съставлява 33.6 гр. в консервата от 120 гр. продукт. Съдържат се също 0 гр. въглехидрати и 0,7 гр. мазнини, от които само 0,2 гр. наситени. Калорийна стойност - 140 Kcal.

Замества едно хранене.

 
ЕКСКЛУЗИВНО относно процеса на преработка:

Той е ключов за продукт, съдържащ естествен протеин. Благодарение на уникалният процес на студена преработка на суровината от риба бял тон, не се променя биологична стойност на протеина.Той се съдържа в сурово консервираните части на рибата тон, поднесени в едно цяло парче, само с вода и малко сол (1,8 гр в консерва). В конвенционалното производство, много от свойствата на предварително приготвена храна при стерилизацията на консервата са загубени.

Натуралният протеин в продукта е нежен, сочен и ароматен и с непромена биологична стойност, с което на практика процеса на храносмилане се омекотява и ускорява.

Консервите от рибен протеин и технологията на неговото получаване, позволяват да се получи възможно най-високата  стойност на пълноценен протеин. Освен това, течната среда поддържаща се в консервата, запазва високата хранителност и свойства при тяхната консумация, което се препоръчва за 100% от хранителните протеини.

Natural Protein Tuna е подходящ особено за спортисти или просто за всеки, който иска да се храни с естествена храна.

Продуктът е 100% натурален и е подходящ за диетично хранене, за хора спазващи високопротеинова диета и природосъобразен начин на хранене.

Особено подходящ за културисти, занимаващи се с фитнес, хора с наднормено тегло, желаещи да отслабнат, чрез рационално хранене.


КОНСУМАЦИЯ:

Препоръчваме употребата на Natural Protein Tuna, направо от консервата, без да се натиска рибата, за да се избегне загубата на своята сочност и високо съдържание на протеини.

Опаковка: консерва от 160 гр.

Производител: Ribeira (Испания).

Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС