Л-Карнитин -L-карнитин 1000 мг, 100 табл, Bio Fit

43.92 лв. 54.90 лв.
Производител: Bio Fit
Код продукт: BIF#LCT1100
Наличност: Да

Описание на продукта 

Л-карнитинът е смятан от някои специалисти за част от групата на витамините, а от други — за аминокиселина. Независимо от класификацията, неговата функция е добре известна и много важна. Л-карнитинът транспортира мастните киселини през клетъчната мембрана и ги доставя до митохондриите, където те изгарят, освобождавайки полезна енергия. Отпадъчните продукти от това изгаряне се изхвърлят от клетката отново с помощта на л-карнитина.

За кого е предназначен

Транспортните функции на л-карнитина го правят незаменима хранителна добавка при аеробна, продължителна ниско- и средно интензивна физическа дейност, където мазнините са основният източник на енергия. Това Ви позволява да тренирате по-интензивно и по-продължително време. Чрез добавянето на л-карнитин към диетата се засилва процесът на топене на мазнини чрез физическа активност, което води до намаляване на теглото.

Активната съставка в Bio Fit L-Carnitine 1000 е в таблетки за максимална стабилност и плавно усвояване от организма за по-продължителен ефект.

Съставки

1 таблетка L-Carnitine 1000 съдържа 1000 mg активно вещество.

Дозировка

Приемайте 1 таблетка дневно на празен стомах, 1 час преди аеробна тренировка. За още по-добри резултати, приемайте по още 1 таблетка вечер преди лягане. Професионалните спортисти и фитнес трениращите могат да увеличат дневната доза до 3-4 грама.

Опаковка

Една опаковка съдържа 100 таблетки.

Произведен в Холандия за Bio Fit.


Разфасовка
Таблетки 100
Дози 50

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС