Гребни тренажори


Сортиране по:
Покажи:

Гребен тренажор Air Rower PRO Renegade

3 480.00 лв.
Построен на същите изисквания като Renegade Air Bike, Air Rower е истинско животно. Осигурява висока степен на съпротивление с комбинация от въздух и магнити. Air-Mag. Rower е проектиран и построен за тежка циклична работа, интензивно изп..

Гребен тренажор Rower compact, TOORX

545.00 лв.
Гребен тренажор Rower compact на италианската фирма TOORX  е сгъваема гребна машина подходяща за тренировки със средна и ниска интензивност.Гребният тренажор Toorx Rower Compact има 2 хидравлични бутала за регулиране на съпротивлението..

Гребен тренажор ROWER-ACTIVE PRO, TOORX

780.00 лв.
Гребен тренажор ROWER-ACTIVE PRO на италианската фирма TOORX.Предназначен за ползване в домашни фитнес зали.ROWER-ACTIVE PRO е с магнитна спирачна система с моторизиран регулатор на съпротивлението.Тежест на маховика: 6 кгМаксимално тегло н..

Гребен тренажор Rower-sea, TOORX

1 950.00 лв.
Гребен тренажор Rower sea на италианската фирма TOORX  е полупрофесионална гребна машина подходяща за тренировки с висока интензивност и продължителност.Гребен тренажор Toorx Rower sea е с водно силозадаване създаващо усещане..

Гребен тренажор RWH-Air Cross, TOORX

2 598.00 лв.
Гребен тренажор RWH-Air Cross на италианската фирма TOORX е специално разработен за симулиране на гребане във водна среда.Гребането е много добро кардиоупражнение за развиване силовата издръжливост на мускулите на цялото тяло.Поради участие..

Гребен тренажор RWX 700, TOORX

2 190.00 лв.
Гребен тренажор RWX 700 на италианската фирма TOORX  е полупрофесионална гребна машина подходяща за тренировки с висока интензивност и продължителност.Въздушно и магнитно съпротивление на спирачната система с моторизиран регу..

Ски ергометричен тренажор SKX-SKI Cross, TOORX

2 598.00 лв.
Ски ергометричен тренажор модел SKH-SKI Cross, на италианската фирма TOORX е кардиоуред предназначен за развиване на силовата издръжливост и анаеробно-аеробния капацитет на мускулите на цялото тяло.Моделира цикличните движения от ски бягане..
Показани 1 до 7 от 7 (1 стр.)
Категории