Протеин SizeOn 900 гр Gaspari Nutrition

120.00 лв.
Производител: Gaspari
Код продукт: sizeon
Наличност: Да

Gaspari Nutrition приема спортното хранене на най-високо ниво с SizeOn - най-добрата хибридна интра-тренировъчна аминокиселина и формула на креатин.

Оригиналът SizeOn стана известен като крал на креатини и чрез използване на най-новите постижения в клиничните изследвания, тази печеливша формула е по-добра от всякога!

SizeOn съдържа висококачествен суроватъчен протеин хидролизат, който е клинично доказано, че абсорбира дори по-бързо от свободните аминокиселини. SizeOn също се гордее с премия креатинова формула, високоефективни въглехидрати, висока доза L-левцин (4 g) и много други анаболни промотиращи съставки.

SizeOn съдържа революционната съставка L-орнитин-L-аспартат (LOLA), за която е доказано, че намалява амоняка и подобрява психометричната функция.

L-орнитин-L-аспартатът е в състояние да намали високите нива на амоняк в кръвта, предизвикани или от амониев хлорид или от поглъщане на протеин. Освен това, LOLA намалява разпадането на протеини и стимулира протеиновия синтез в мускулите.

SizeOn носи тези внимателно подбрани съставки заедно за безпрецедентно увеличаване на спортните постижения, възстановяване на скелетните мускули, експлозивност и най-вече незабавно увеличаване на размера на мускулите, докато все още тренирате.

Gaspari Nutrition формулира продукт, който буквално ще постави размера на тялото ви.

Със своята най-висока формула за научни изследвания, SizeOn стимулира синтеза на чиста мускулна тъкан, благодарение на мощната комбинация от креатин и висококачествените суроватъчни хидролизати.

Хидролизатът на суроватката, който включва над 50% ди и трипептиди, както и голям набор от про-анаболни стимулиращи компоненти, като висока доза L-LEUCINE (5 грама), за да се даде възможност за ненадмината подкрепа при спортни резултати, възстановяване на скелетните мускули, експлозивност и най-вече, почти незабавно увеличаване на размера на мускулите.

SizeOn¨ Максимална ефективност насърчава както мускулния растеж, така и възстановяването на мускулите, за да можете да работите на най-високо ниво.

Gaspari Nutrition SizeOn¨ Максимална ефективност:

Ускорява възстановяването на синтеза на протеини и мускулните сили

Повишен мускулен обем, размер на мускулните влакна, клетъчен обем и плазмени аминокиселини

Интензифицира S6K1 и 4E-BP1 сигнализация и хипертрофична mTOR пътека

Инициира и поддържа миогенезата и възстановяването на мускулите, докато все още тренирате

Пренася жизнените хранителни вещества, етеричните минерали и ко-факторите на растежа към скелетната мускулна тъкан.

Включва инсулинотропната сила на птерозилбена.

Съдържа LOLA, нашата съвременна, аминокиселинна сол L-Ornithine-L-Aspartate, която намалява амоняка в тялото!

Производител: Gaspari Nutrition (САЩ)

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС