Стойка за клякане и вдигане на щанга, Squat/bench rack Fit Motion

498.00 лв. 890.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: lkc-990
Наличност: Да

Стойката за клякане и вдигане на щанга е масивно, тежко и стабилно спортно съоръжение за бодибилдинг и тежки тренировки, подходящо за оборудване на натоварени, професионални културистични зали.

Стойката се използва за изпълнение на силови упражнение клек, полуклек, подскоци, а също така и за вдигане от тилен лег (хоризонтален, под наклон и обърнат наклон), военна преса за рамене, като стойка за поставяне на лоста при изпълнение на упражнения за бицепси, трицепси и много други. 

Това прави рамката универсална и изключитело полезна в тренировките на спортисти от всички спортове работещи за сила и силова издръжливост.

Двете вертикални (носещи щангата) страни на стойката са с подвижна метална връзка помежду си и могат да се фиксират на различно разстояние една от друга. Възможността за приближаване и отдалечаване, чрез плъзгане по свързваща хромирана шина, прави стойките удобни за вдигане с широк и тесен хват, като щангата може да се взима отвън или отвътре. Това позволява удобство при работата за трицепси и гърди.


Squat/bench rack на Fit Motion е изработена от деделостенен стоманен профил 80 x 60 мм и дебелина 3,5 мм.

За това, стойката е изключително здрава и стабилна при екстремални тренировъчни натоварвания.

Държачите за фиксиране на различни височини на които се поставя лостта на щангата също са здрави, масивни и сигурни. Такива са и обезопасяващите поставки, елиминиращи възможността за падане на щангата на пода или нуждата от помощ при невъзможност щангата да се повдигне. Това осигурява безопасност при трениране с големи тежести.


Характеристика:

Материал: дебелостенна стомана с размери 80x 60x 3,5 мм

Цвят: червен с черни държачи и обезопасители 

Товароносимост на уреда: 500 кг

Тегло на уреда: 75 кг.


Произведена за Fit Motion в Полша

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС