Спортни настилки и постелки


Сортиране по:
Покажи:

Gimstick Exercise Mat 170x60x1.5cm

77.90 лв.
Gymstick Постелка за аеробика спортни и фитнес аксесоари Висококачествена, плътна постелка за аеробика, без приплъзване, която е идеална за подкрепа и комфорт, когато се използва за омекотяване. Подложката е изработена от екологично ч..

Гумена настилка за фитнес зали, Mishelin

18.90 лв.
Гумена настилка за фитнес зали, Mishelin.Екологично чиста каучукова, изработена от нетоксични материали.Здрава и висококачествена с висока устойчивост на експлоатация в натоварени фитнес и бодибилдинг зали.Предлага се на ролки, като дължина..

Настилка за фитнес зали на пъзли, JK Fitness

52.90 лв.
Kомпактна, неплъзгаща се и устойчива на износване каучукова подова настилка, гарантираща максимална стабилност и издръжливост от италиaнски производител.Подходяща е за използване в силно натоварени фитнес зали. Почиства се много лесно и са ..

Настилка за фитнес зали, Fit Motion

99.80 лв.
Настилката на фитнес зали, представлява гумена повърхност, чиято основна цел е защитата на пространство за раздвижване с големи тежести и фитнес оборудването. Допълнително се защитават трениращите, защото се намалява тежестта върху краката ..

Настилка подова на квадрати 1 x 1 м, 10 мм/ 15 мм/ 20мм/ 25мм/ 30мм/ 40мм

75.90 лв.
Каучукови плочки за фитнес зали, произведени в Италия. SQUARE INDOOR е най-добрият под за интензивно натоварени фитнес зали, изработен от удароустойчива и неплъзгаща се гума, с ултра финно зърно. Това е продукт Made in Italy, много устойчи..

Настилка подова на ролки, Pav-HD

39.90 лв.
Pav HD е компактна, неплъзгащa се и устойчива на износване подова настилка, предназначена за силно натоварени фитнес зали.С гладка и фина повърхност, изработена в Италия.Настилката Pav HD е висококачествена, професионална, силно устойчива ..

Настилка с цветна гума на пъзели HD DOT5, JK Fitness

64.90 лв.
Kомпактна, неплъзгаща се и устойчива на износване каучукова подова настилка с цветна гума на точки (сини или бели).Настилката гарантира максимална стабилност и издръжливост от италиaнски производител.Подходяща е за използване в силно натова..

Настилка татами пъзел 100 x100 x 4 см, TOORX

69.90 лв.
Висококачствена спортна настилка - татами на италианската фирма Toorx.Настилката е с гарантирано качество от TOORX идеална за тези, които искат да тренират с максимален комфорт и максимална безопасност.Подходяща за доджо, карате и фитнес за..

Постелка за аеробика TheraMat 180×120 см

182.00 лв.
Висококачествена, плътна постелка за аеробика, без приплъзване, която е идеална за подкрепа и комфорт, когато се използва за омекотяване. Подложката е изработена от екологично чисти NBR материал. Размери: 180×120 см, дебелина 2 см. Цвят: ..

Постелка за аеробика и фитнес NBR 173x61x1,5cm Fit Motion

49.90 лв.
NBR постелката на Fit Motion е предназначена за практикуване на аеробика, фитнес, пилатес, йога, стречинг, гимнастика и различни спортове, при които част от тренировката се провежда от положение лег, седеж, колянка, опора на ръце и други.JK..

Постелка за аеробика и фитнес NBR 183x61x1,5cm Fit Motion

55.90 лв.
NBR постелката на Fit Motion е предназначена за практикуване на аеробика, фитнес, пилатес, йога, стречинг, гимнастика и различни спортове, при които част от тренировката се провежда от положение лег, седеж, колянка, опора на ръце и дру..

Постелка за йога MAT-174, TOORX

29.90 лв.
Постелка за йога, модел MAT-174 на TOORX (Италия).Постелката е предназначена за спортни занимания по йога, аеробика, гимнастика, кинезитерапия и др.Здрава и устойчива изработка от поливинил хлорид, гарантираща качество от Италия.Размери: 30..

Постелка за кардиоуреди L, TOORX

98.00 лв.
Постелка за кардиоуреди на италианската фирма TOORXПредназначена за поставяне под кардиоуреди с цел поемане на вибрациите при тениране, подобряване стабилността на фитнес уреда, обезшумяване при използването му, предпазване на пода. То..

Постелка за фитнес упражнения

18.50 лв.
Постелка за аеробна гимнастика и фитнес Рисунки на основни упражнения. Двуцветна-синя и червена страна.Лека и лесноприносима. Производител: Dejia Sport (Китай) Вносител: JK Fitness ..

Постелка-дюшек сгъваем за фитнес упражнения, Fit Motion

54.90 лв.
Постелка-дюшек сгъваем на Fit Motion, предназначена за спорт и изпълнение на стречинг, гимнастически и фитнес упражнения.Постелката се сгъва на 3 части, като всяка е с размер 60 x 60 см и дебелина от 3,5 см.Пълнежа с дунапрен абсорбира удар..

Спортна настилка - ролка 10x1м, Trendy Sport

689.00 лв.
Спортната настилка на немската фирма Trendy Sport е предназначена за оборудване на тежко натоварени фитнес зали.Притежава изключителна здравина и висока износоустойчивост. Настилката се предлага на ролки с дължина 10 м и широчина 1 м.Покрив..

Спортна настилка с конфигурации - FuTra Set1 40,5m2, Trendy Sport

4 900.00 лв.
Спортната настилка - FuTra Set1 на немската фирма Trendy Sport е предназначена за оборудване на фитнес зали за функционални тренировки.В настилката са производствено вградени посоченитена снимката конфигурации, което ги прави практически не..

Татами Trendy Sport 100×100×2 см

72.90 лв.
Татами ( 100 х 100 х 2 см. ) Производител: Trendy Sport (Германия) Вносител: JK Fitness..

Чанта за постелка за аеробика TS ProfiGymMat

15.00 лв.
Идеалният аксесоар за вашата постелка, със страничен джоб в елегантен черен дизайн. Производител: Trendy Sport (Германия) Вносител: JK Fitness..
Показани 1 до 19 от 19 (1 стр.)
Категории