Спортни настилки и постелки


Сортиране по:
Покажи:

Gimstick Exercise Mat 170x60x1.5cm

77.90 лв.
Gymstick Постелка за аеробика спортни и фитнес аксесоари Висококачествена, плътна постелка за аеробика, без приплъзване, която е идеална за подкрепа и комфорт, когато се използва за омекотяване. Подложката е изработена от екологично ч..

Гумена настилка за фитнес зали, Mishelin

18.90 лв.
Гумена настилка за фитнес зали, Mishelin.Екологично чиста каучукова, изработена от нетоксични материали.Здрава и висококачествена с висока устойчивост на експлоатация в натоварени фитнес и бодибилдинг зали.Предлага се на ролки, като дължина..

Настилка за джудо, пъзели 100x100x4 см

69.90 лв.
Настилка на пъзели с размери 100x100x4 см Постелката е предназначена за практикуване на много спортове и бойни изкуства, като карате, таекуондо, джудо, кикбокс. Пъзелите могат да бъдат поставени свободно, като могат да се използват от две..

Настилка за фитнес зали на пъзли, JK Fitness

52.90 лв.
Kомпактна, неплъзгаща се и устойчива на износване каучукова подова настилка, гарантираща максимална стабилност и издръжливост от италиaнски производител.Подходяща е за използване в силно натоварени фитнес зали. Почиства се много лесно и са ..

Настилка за фитнес, пъзели - StudioLine Classico 1x1м

34.80 лв.
StudioLine Classico е устойчивото подова настилка с най-голямо търсене във фитнес студиата. Настилката е на пъзели с размери 1 x 1 м и дебелина 1,4 см.Настилката за фитнес зали е с твърдост защитаваща на ставите.StudioLine Classico настилка..

Настилка подова на квадрати 1 x 1 м, 10 мм/ 15 мм/ 20мм/ 25мм/ 30мм/ 40мм

75.90 лв.
Каучукови плочки за фитнес зали, произведени в Италия. SQUARE INDOOR е най-добрият под за интензивно натоварени фитнес зали, изработен от удароустойчива и неплъзгаща се гума, с ултра финно зърно. Това е продукт Made in Italy, много устойчи..

Настилка подова на ролки, Pav-HD

39.90 лв.
Pav HD е компактна, неплъзгащa се и устойчива на износване подова настилка, предназначена за силно натоварени фитнес зали.С гладка и фина повърхност, изработена в Италия.Настилката Pav HD е висококачествена, професионална, силно устойчива ..

Настилка с цветна гума на пъзели HD DOT5, JK Fitness

64.90 лв.
Kомпактна, неплъзгаща се и устойчива на износване каучукова подова настилка с цветна гума на точки (сини или бели).Настилката гарантира максимална стабилност и издръжливост от италиaнски производител.Подходяща е за използване в силно натова..

Настилка татами пъзел 100 x100 x 4 см, TOORX

109.00 лв.
Висококачствена спортна настилка - татами на италианската фирма Toorx.Настилката е с гарантирано качество от TOORX идеална за тези, които искат да тренират с максимален комфорт и максимална безопасност.Подходяща за доджо, карате и фитнес за..

Плоскост за подиум за вдигане на тежести 20мм, AHF-175 Toorx

495.00 лв.
Плоскост за подиум за вдигане на тежести, модел AHF-175 с дебелина 20мм, на италианската фирма ToorxИзработена от качествено дърво с неплъзгаща се обработка, което позволява безопасно трениране.Подиумната площадка е подходяща за всички..

Постелка ProfiGymMat Professional 140x60 см

49.90 лв.
Постелка "ProfiGymMat Professional с размери 140x60 см, произведена в Германия.Предназначена е за практикуване на гимнастика, аеробика, стречинг, превентавни упражнения и др. ProfiGymMat Professional 140 е изключително здрава постелка със ..

Постелка за аеробика и фитнес NBR 173x61x1,5cm Fit Motion

49.90 лв.
NBR постелката на Fit Motion е предназначена за практикуване на аеробика, фитнес, пилатес, йога, стречинг, гимнастика и различни спортове, при които част от тренировката се провежда от положение лег, седеж, колянка, опора на ръце и други.JK..

Постелка за аеробика и фитнес NBR 183x61x1,5cm Fit Motion

55.90 лв.
NBR постелката на Fit Motion е предназначена за практикуване на аеробика, фитнес, пилатес, йога, стречинг, гимнастика и различни спортове, при които част от тренировката се провежда от положение лег, седеж, колянка, опора на ръце и дру..
-33%
Постелка за йога  Tolha, 163x63 см

Постелка за йога Tolha, 163x63 см

29.90 лв.

19.99 лв.

Постелка за йога Toalha на немската фирма Trendy SportГимнастическата постелка е с повърхност от микрофибър и осигурява топла и приятна основа за фитнес, йога, пилатес и медитация. Неплъзгащото се дъно осигурява сигурно задържане в процеса ..

Постелка за йога MAT-174, TOORX

29.90 лв.
Постелка за йога, модел MAT-174 на TOORX (Италия).Постелката е предназначена за спортни занимания по йога, аеробика, гимнастика, кинезитерапия и др.Здрава и устойчива изработка от поливинил хлорид, гарантираща качество от Италия.Размери: 30..

Постелка за кардиоуреди L, TOORX

98.00 лв.
Постелка за кардиоуреди на италианската фирма TOORXПредназначена за поставяне под кардиоуреди с цел поемане на вибрациите при тениране, подобряване стабилността на фитнес уреда, обезшумяване при използването му, предпазване на пода. То..

Постелка за фитнес упражнения

18.50 лв.
Постелка за аеробна гимнастика и фитнес Рисунки на основни упражнения. Двуцветна-синя и червена страна.Лека и лесноприносима. Производител: Dejia Sport (Китай) Вносител: JK Fitness ..
-27%
Постелка-дюшек сгъваем за фитнес упражнения, Fit Motion

Постелка-дюшек сгъваем за фитнес упражнения, Fit Motion

54.90 лв.

39.90 лв.

Постелка-дюшек сгъваем на Fit Motion, предназначена за спорт и изпълнение на стречинг, гимнастически и фитнес упражнения.Постелката се сгъва на 3 части, като всяка е с размер 60 x 60 см и дебелина от 3,5 см.Пълнежа с дунапрен абсорбира удар..

Спортна настилка - ролка 10x1м, Trendy Sport

689.00 лв.
Спортната настилка на немската фирма Trendy Sport е предназначена за оборудване на тежко натоварени фитнес зали.Притежава изключителна здравина и висока износоустойчивост. Настилката се предлага на ролки с дължина 10 м и широчина 1 м.Покрив..

Спортна настилка с конфигурации - FuTra Set1 40,5m2, Trendy Sport

4 900.00 лв.
Спортната настилка - FuTra Set1 на немската фирма Trendy Sport е предназначена за оборудване на фитнес зали за функционални тренировки.В настилката са производствено вградени посоченитена снимката конфигурации, което ги прави практически не..

Спортна постелка за сядане ProfiGymMat за йога и гимнастика

14.50 лв.
Спортна постелка за сядане "Cushion", за изпълнение на гимнастически упражнения, пилатес, йога и др. Информация за продукта "Cushion": Постелката за седалка ProfiGymMat е базирана на NBR материал от ProfiGymMat Professional и може да се из..

Татами Trendy Sport 100×100×2 см

72.90 лв.
Татами ( 100 х 100 х 2 см. ) Производител: Trendy Sport (Германия) Вносител: JK Fitness..

Чанта за постелка за аеробика TS ProfiGymMat

15.00 лв.
Идеалният аксесоар за вашата постелка, със страничен джоб в елегантен черен дизайн. Производител: Trendy Sport (Германия) Вносител: JK Fitness..
Показани 1 до 23 от 23 (1 стр.)
Категории