Бягаща пътека OMA 1300CB

593.00 лв. 799.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: 2694
Наличност: Изчерпана

Бягаща пътека OMA 1300CB е предназначена за ползване в домашни условия, компактна и удобна.

Подходяща за ходене и бягане в аеробната зона на интензивност, която е оптимална за топене на мазнините, сваляне на теглото и отслабване.

Без да претендира за високо качество, този нискоценови кардиоуред е сравнително добър за ползване вкъщи от цялото семейство, до 4 часа дневна експлоатация.

Поради малката мощност на мотора от 1,5 к.с., препоръчваме при стартиране на движението на лентата, трениращия да е стъпил отстрани, на бордовия плот, след което да стъпи и върху самата бегова повърхност.

Изградете правилна техника на бягане, при която маховия крак да не се поставя върху лентата със стопиращо движение, насочено срещу посоката на движението и. 

Ако имате болки в ставите на краката, или сте с наднормено тегло, използвайте интензивното ходене, като спазвате указаната в нашето ръководство зона на ефективна интензивност.

За да работите малко, а постигате много, JK Fitness разработи специално ръководство за Вас, указващо как, колко и кога да тренирате, как да се храните и евентуално, какви хранителни добавки да използвате за оптимизирате цялостния процес на топене на мазнините и сваляне на излишните телесни килограми. 

При нас Вие ще получите повече - не само уреда, а и как да го използвате в полза на Вашето здраве и детоксикация на тялото, фитнес форма, приятен външен вид и добро самочувствие. 

Комплексната услуга е нашият приоритет! Възползвайте се от нея!!!

Някои от основните показатели:

Мотор: 1,5 HP, DC

Скорост: 1 - 12 km/h

Компютъризиран LCD голям дисплей със синя светлина, показващ скорост, време, изминато разстояние, сърдечен пулс, изразходвани калории, 12 програми + 1 ръчно настройваща се функция за отчитане телесните мазнини. Ръчен пулс, бутони за бърза скорост, лесно опериране с функциите чрез ръкохватките.

Голяма за класа си 120 х 40 см. бягаща повърхност с 8-слойна, еластична лента.

Сгъваема платформа с колелца за лесна преносимост и пестене на място.

Размери: д.- 152см. ш.- 70см. в. -135,5см.

Тегло на пътеката: 55кг.

Максимално тегло на трениращият: 110кг.

Производител: ОМА (Китай)

Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Етикети: Бягащи пътеки, OMA

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС