Бягаща пътека Falcon B2

2 390.00 лв.
Производител: Falcon
Код продукт: 45584
Наличност: Да


Най-популярната тренировъчна дейност за горене на мазнините и намаляване на телесното тегло е бягането. Проведено в аеробни условия, с наличието на достатъчно кислород, бягането е оптималното средство за развитие на физическото качество издръжливост. Бягането и интензивното ходене, са средства за подобряване на общата физическа подготвеност и кондиция. За да бъдат използвани рационално, трябва да бъдат проведени в съответната зона на интензивност, при безопасни условия. За целта е необходимо да се подбере подходящия кардио уред. Кардио уредите под марката Falcon, са доказали в практиката, предимствата си пред конкурентите.

Бягаща пътека Falcon B2 е полупрофесионална, компактна бягаща пътека, предназначена за провеждане на циклични кардио тренировки в леко натоварени фитнес зали, или в домашни условия.

Сгъваема с цел заемане малка площ във фитнес залата. Лесно преносима, чрез плъзгане на колелца.

Бягащата пътека модел B2, разполага с всички екстри на професионалните третбани, както и редица иновативни решения, гарантиращи ползи и удобство при провеждане на качествени кардио тренировки.

В какво се изразяват някои от тях:

- Антишокова система, омекотяваща ударните сили проявени при посрещане на бягащата повърхност от маховия крак. Това щади ставите на долните крайници, междупрешленното пространство и долната част на гърба - от особена важност при хора с наднормено тегло и напреднала възраст.

Модел B2 на Falcon гарантира оптималния баланс между цена и здравина с цел използването и в малки и ненатоварени фитнес зали и фитнес студиа за жени. Това е важен критерии при избора на полупрофесионални бягащи пътеки предлагани в магазина на ” Джей Кей Фитнес”.

Достойнство на бягащи пътеки B2 е отличната калибровка, безшумност и комфорт при работа„Калибровката” е основен показател за качеството на този фитнес уред.

Моделът B2 на Falcon е предназначен за кардиотренировки у дома, като сгъването и след заниманието, спестява ценно пространство.

Основни показатели на бягащите пътеки Фалкон, модел B2:

- Мотор: 3,5 HP ( DC ), безшумен;

- Скорост: 0.8 – 20 km/h;

- Наклон, автоматичен: 0 – 20 %;

- Цифрова смяна на наклона само с едно движение в диапазон на 20 секции;

- Програми - 21 броя, P1-P18, U1-U3;

- LЕD дисплей показващ: скоростта, времето, пробяганото разстояние, изгорените калории, наклон на бягащата повърхност, сърдечен пулс и изразходени калории от мазнините;

- Отчитане на сърдечния пулс ръчно (чрез сензор);

- IPAD рак;

- Музикална система;

Тегло на пътеката: 104 кг с опаковка / 85 кг без опаковка;

Максимално тегло на трениращият: 135кг;

Размери на пътеката в сглобено състояние: д. 180 см. / ш. 92 см. / в. 139 см;

Размери на лентата: д. 140 см. / ш. 51 см.

Бягащата пътека Falcon B2 е характерна със своята компактност, отлична цена и добри възможности за контрол на упражняваната кардио тренировка.

Производител: Falcon (USA)

Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС