Бягаща пътека, Falcon C4

1 190.00 лв.
Производител: Falcon
Код продукт: 45585
Наличност: Да

Бягащите пътеки са сред най-предпочитаните кардиофитнес уреди сред хората желаещи да намалят количеството на телесните мазнини и да отслабнат за тяхна сметка.

Бягаща пътека Falcon C4 е идеалното решение за това, ако търсите уред за вкъщи. Компактна, удобна за употреба и с модерен дизаин.

Бягащите пътеки на Американската фирма Falcon, са за ценители на иновативните решения, които гарантират и ползи и удобство при трениране.

С какво Falcon се различава от останалите марки:

- Мекота  при посрещане на бягащата повърхност, което щади ставите и кръста. Реакцията на опората се намалява и заедно с това се  запазва максималния ефект от т.нар. ”ударно посрещане” на опората. Щади се и сърцето.

Специално изчислената мекота при бягане дава и друго предимство на C4 - по-голям разход на калории и по-бързо отслабване.

Модел  C4 има прецизната калибровка, което осигурява стабилност, здравина, безшумност и удобство при работа. Перфектната калибровка е един от най-важните показатели за бягащите пътеки, който е следен от JK Fitness.  Бързата поява на луфтове, следствие експлоатацията на стационарната пътека с мотор, разбива цялостно конструкцията на кардио уреда. Появата пък на шумове и тропане е неприятно за трениращия и за живущите в жилището и в близост до него. 

Моделът C4 на Falcon е предназначен за кардиотренировки у дома и има следните стандартни показатели:

- Мотор: 1.5 HP ( DC ), безшумен;

- Скорост: 0.8 – 12 km/h;

- Наклон, автоматичен: 0 – 12 %;

- Цифрова смяна на наклона само с едно движение в диапазон на 12 секции;

- Програми - 6 броя, P1-P6;

- LCD дисплей показващ: скоростта, времето, пробяганото разстояние, изгорените калории, наклон на бягащата повърхност, сърдечен пулс и изразходени калории от мазнините;

- Отчитане на сърдечния пулс ръчно (чрез сензор);

Тегло на пътеката: 61 кг с опаковка / 55 кг без опаковка;

Максимално тегло на трениращият: 100кг;

Размери на пътеката в сглобено състояние: д. 141 см. / ш. 68 см. / в. 92 см;

Размери на лентата: д. 126 см. / ш. 40 см.

Вижте нашите клипове, за да се уверите, че бягането не е скучно: http://julian-karabiberov.com/videohttps://www.youtube.com/watch?v=V-GRTC-Ldhw#t=27 .

Производител: Falcon (USA)

Вносител: JK Fitness.

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС