Бягаща пътека, Falcon D2

1 390.00 лв.
Производител: Falcon
Код продукт: 45583
Наличност: Изчерпана


Бягаща пътека Falcon D2 е съвременна бягаща пътека с модерен дизаин.

Предназначена е за провеждане на кардио тренировки в домашни условия, тъй като е компактна с мотор от 2 к.с. и е сгъваема с цел заемане на малка площ в жилището. Съвременният и вид я прави отлично допълнение към домашния интериор.

Моторизираните бягащи пътеки на Американската фирма Falcon, се отличават с иновативни решения, носещи ползи, висока ефективност и удобство при бягане на тях. В какво се изразяват:

- Мекота и поемане на ударните реактивни сили при посрещане на лентата от маховия крак. Тове е гаранция за безопасност на ставите на долните крайници и долната част на гърба

 

За разяснение на любителите на бягането, първата предпоставка за намаляване на силите на реакцията на опората е свързана с така важната безопасност за ставите на долните крайници и долната част на гърба, проблемни зони за повечето трениращи с наднормено тегло и такива в по-напреднала възраст. В същото време, омекотената бегова повърхност води до изразходването на повече калории и следствие на това, топенето на повече телесни мазнини. Така че, пътеката е отличен кардио уред за активиране на мастния метаболизъм  и за отслабване.

Регулирането на скоростта и наклона на беговата повърхност, позволява да се работи променливо-интервално, както и да се ходи интензивно. Интензивното ходене е за предпочитане при начинаещи с голямо наднормено тегло и проблеми в ставите на долните крайници и гърба.

Модел D2 на Falcon има прецизната калибровка, фактор за високо качество подсигуряващо елегантност при работа, стабилност, здравина, безшумност и удобство. Калибрирането и запазването му във времето е един от най-важните показатели за това, колко време ще ползвате даден уред. За това Falcon, цени точно - да Ви осигури кардио машина, която ще ползвате дълго време с желание.

Моделът D2 на Falcon е предназначен за кардиотренировки у дома, като сгъването и след заниманието, спестява домашно пространство.

Някои показатели на бягащи пътеки Фалкон, модел D2:

- Мотор: 2 HP ( DC ), безшумен;

- Скорост: 0.8 – 14 km/h;

- Наклон, автоматичен: 0 – 14 %;

- Цифрова смяна на наклона само с едно движение в диапазон на 12 секции;

- Програми - 6 броя, P1-P6;

- LЕD дисплей показващ: скоростта, времето, пробяганото разстояние, изгорените калории, наклон на бягащата повърхност, сърдечен пулс и изразходени калории от мазнините;

- Отчитане на сърдечния пулс ръчно (чрез сензор);

Тегло на пътеката: 67 кг с опаковка / 62 кг без опаковка;

Максимално тегло на трениращият: 120кг;

Размери на пътеката в сглобено състояние: д. 178 см. / ш. 76 см. / в. 138 см;

Размери на лентата: д. 126 см. / ш. 44 см.

Не мислете, че бягането на стационарна пътека е скучно, но ако все пак сте на такова мнение, вижте клипът с директора на JK Fitness Market, доц. Юлиан Карабиберов : http://julian-karabiberov.com/video.

Производител: Falcon (USA).

Вносител: JK Fitness.

Препоръка от JK Fitness:

Не разчитайте на резултати от тренировка с циклични упражнения само на един и същи кардио уред (за повече информация виж: Кардио зала в JK GYM Nautilus). Комбинирайте работата и с такава на други кардио уреди, както и с използването на силови упражнения, защото изградената чрез тях умерена мускулна маса, ще оформи тялото, а това ще поддържа метаболизма на високо ниво. Това е в унисон със стратегията на JK Fitness, да се топят мазнини, като се изгражда мускулна маса!

Успех!!!

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС