Бягаща пътека, Falcon M - 7800

7 980.00 лв.
Производител: Falcon
Код продукт: 208
Наличност: Изчерпана

Бягаща пътека Falcon M - 7800 е професионална кардиомашина, предназначена за ползване в тежко натоварени бодибилдинг и  фитнес зали.

Оборудвана с мощен 7 К.С. "Heavy Duty" AC- мотор, с оригинален Mitsubishi инвертор

С този модел на Фалкон, Вашия фитнес център ще разполага с най-якото и брутално здраво съоръжение за бягане предлагано на пазара.

Перфектна калибровка на елементите, изработени от висококачествени материали с повишена здравина и устойчивост на продължителна експлоатация.

Хард- кор кардио-тренировки с неограничена интензивност и респектираща продължителност на Falcon M - 7800, ще доведат Вашата издръжливост над нивата на възможното, ще елиминират телесните мазнини и разбият представите Ви за екстремалност и човешки възможности.

Направете сърце на професионален маратонец и телесен състав на кенийски бегач с брутално трениране на бягаща пътека Falcon M - 7800, защото тя ще издържи на всякакви предизвикателства.

Остава и Вие да издържите!  Ще го направите ли?

Ако сте собственик на фитнес център с членове,  дошли при Вас, за да изкарат цялата си ярост върху машини, щанги и най-уязвимото в залата - бягащите пътеки, предложете им да правят това върху модел M-7800 на Falcon. 

Вероятно вече си представяте груб дизайн и външност, но не!   Този модел е вдъхновен от дизаина на Techno Gym и го постига.

А ето и някои от основните показатели;

Механика:

- Мотор : 7 к.с.(peak), повишена износноустойчивост и шумоизолиране,

- Heavy duty, АC мотор с оригинален Mitsubishi инвертор,

- скорост: от 1 до 20 км/ч автоматичен,

- наклон: от 0 до 20%,

повърхност на бягащата лента: 50 х 162см;

Функции: 

- Цифрова смяна на наклона само с едно движение, програми със смяна на скоростта и на наклона (автоматично според зададената програма),

- Автоматично смазване на транспортната лента,

- LED дисплей показващ: скоростта, времето, пробяганото разстояние, изгорените калории, наклон на бягащата повърхност, сърдечен пулс и изразходени калории от мазнините. Ръчно (чрез сензор) отчитане на сърдечния пулс;

Параметри:

- Размери : д. 220см.,ш. 84см., в. 145см.

- Максимално тегло на трениращия: 170кг.

- Тегло на пътеката : 270 кг.

За тези, които смятат бягането на стационарна пътека за скучно, JK Fitness предлага един не много безопасен начин, да го разнообразят (изпълнението е от директора на JK Fitness Market - доц. Юлиан Карабиберов):

https://www.youtube.com/watch?v=V-GRTC-Ldhw#t=27

Производител: Falcon (USA).

Вносител: JK Fitness.

Препоръка от екипа на JK Fitness:

Кардио уредите са подходящи за циклична, продължителна тренировка в аеробен режим на енергообезпечаване, която е най-подходяща за топене на телесните мазнини, изхвърляне на токсините и подобряване на здравето. В същото време, прекомерната по продължителнот работа, може да повлияе негативно на мускулната маса, която е най-важния и непрекъснат стимулатор на метаболизма. Съветът ни е, да не прекалявате с продължителността и обема на тренировките и се ориентирате до 45-50 мин. такава. Включете в тренировъчната си програма и силови упражнения с тежести или на тренажори, с които да развивате и мускулната маса и сила. Така, чрез изграждане и на мускули и умерена мускулна маса, ще топите мазнини.

Запомнете,  мускулите са денонощнния потребител на калории!!! 

 

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС