Бягаща пътека, Falcon TS7305FI

2 290.00 лв.
Производител: Falcon
Код продукт: 160
Наличност: Изчерпана


Бягаща пътека Falcon TS7305FI e фитнес кардиоуред, предназначен за ползване от цялото семейство в домашни фитнес центрове.

 Антишоковата платформа за бягане, щади клоненните и глезенни стави и гръбначния стълб при рязко посрещане на опората от маховия крак.

Бързо и удобно сменяне на автоматичния наклон на бягащата повърхност и скоростта на движение на лентата, чрез бутони на таблото и страничните опори. Последните дават възможност за допълнителна сигурност при бягане и ходене.

Като фитнес уред предназначен за ползване в къщи, тредмилът е с по-големи размери, но в същото време стабилен и с достатъчено големи параметри на бягащата повърхност върху която се тренира, което освен сигурност, удобство безопасност и комфорт, осигурява и ефективност и стабилност, както при професионална бягаща пътека.

Висока степен на издръжливост при продължителна употреба.

Удобно табло за наблядение на всички показатели едновременно, снабдено с охлаждащ вентилатор.

Кардиоуредът е снабден и с тонколони и възможност за включване на MP3, телефон и др.

Подходяща за средно-интензивна и продължителна двигателна дейност, при която се топят телесните мазнини и се намалява теглото. В тази връзка ефективността се повишава, ако преди това се приема приема Ли-капс Л-Карнитин и се използва балансирана хранителна програма с намален дневен калориен прием.

 Развива издръжливостта и ускорява метаболизма. Намалява нивата на холестерола и влияе благоприятно на сърдечно-съдовата и дихателната система.

 

Основни показатели:

Мотор: 3,5 HP ( DC ) - 75 W

Скорост: 0.8 - 18 km/h

Наклон: 0 - 15 %

    Цифрова смяна на наклона само с едно движение ;

-     Програми със смяна на скоростта и на наклона (автоматично според зададената програма)

-      LCD дисплей показващ: скорост, време, пробягано разстояние, изгорени калории, наклон на бягащата повърхност, сърдечен пулс и изразходени калории конкретно от мазнините;

-     Отчитане на сърдечния пулс ръчно (чрез сензор) 

Тегло на пътеката: 123 кг. с опаковка / 114 кг. без опаковка.

Максимално тегло на трениращият: 140кг.

Размери на пътеката в сглобено състояние: д. 192 см. / ш. 86 см. / в. 143 см.

Размери на лентата: д. 140 см. / ш. 50 см.

Производител: Falcon ( САЩ ).

Вносител: JK Fitness.

Препоръка от екипа на JK Fitness:

Кардио уредите са подходящи за циклична, продължителна тренировка в аеробен режим на енергообезпечаване, която е най-подходяща за топене на телесните мазнини, изхвърляне на токсините и подобряване на здравето. В същото време, прекомерната по продължителнот работа, може да повлияе негативно на мускулната маса, която е най-важния и непрекъснат стимулатор на метаболизма. Съветът ни е, да не прекалявате с продължителността и обема на тренировките и се ориентирате до 45-50 мин. такава. Включете в тренировъчната си програма и силови упражнения с тежести или на тренажори, с които да развивате и мускулната маса и сила. Така, чрез изграждане и на мускули и умерена мускулна маса, ще топите мазнини.

Запомнете,  мускулите са денонощнния потребител на калории!!! 

 

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС