Трап бар - щанга за мъртва тяга, TOORX

599.00 лв.
Производител: TOORX
Код продукт: OSB-PRO
Наличност: Да

Трап бар - щанга за мъртва тяга на италиянската фирма TOORX

Шестограмната олимпийска щанга с тройна ръкохватка е идеалният спътник за всеки фитнес ентусиаст, който иска да издигне тренировките си на следващото ниво.

Със своя новаторски дизайн и висококачествени характеристики, тази щанга се откроява като превъзходен избор за тези, които искат да постигнат осезаеми, дълготрайни резултати.

Основните функции:

Шестоъгълен дизайн: Шестоъгълната форма на щангата предлага по-голяма стабилност и контрол по време на упражнения, осигурявайки равномерно разпределение на тежестта за по-ефективна и безопасна тренировка.

Троен захват: С три различни опции за захват - стандартен, тесен и широк - тази щанга предлага максимална гъвкавост за различни упражнения и стимулиране на различни мускулни групи.

Здрава конструкция: Изработена от висококачествени материали и здрава конструкция, тази щанга е проектирана да издържи на най-интензивните тренировки.

Олимпийска съвместимост: В съответствие с олимпийските стандарти, тази щанга пасва перфектно на стандартните олимпийски тежести, което ви позволява да персонализирате тренировката си с широк диапазон от тежести.

Висока безопасност: Набраздените ръкохватки на щангата осигуряват оптимална стабилност на тежестите, намаляват риска от прихлъзване по време на изпълнение на упражненията и гарантират вашата безопасност по време на тренировка.

Размер на дръжките: 25/38/50 мм

Максимално натоварване: 300 кг

Тегло: 28 кг


Производител: TOORX (Италия)

Внасител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС