Пудовка, метал с венилово покритие - 8 кг, Fit Motion

52.00 лв.
Производител: Fit Motion
Код продукт: 3076-8
Наличност: Очакваме доставка

Висококачествена пудовка от метал, предназначена за силови и скоростно силови тренировки по системата JK Fit Motion, CrossFit, ОФП и др, функционално-координационни тренировки.

Пудовката е монолитна с винилово покритие, с повишена здравина, което позволява да се изпълняват освен силови, махови и координационни упражнения, така и скоростно-силови хвърлящи балистични двигателни действия.

Пудовката е фитнес уред, с който се развиват силата, силовата издръжливост, координацията, гъвкавостта, ловкоста. В тази връзка пудовката е един от най-използвания уред в тренировките с висококвалифицирани състезатели в JK GYM Nautilus.

Цвят: зелен.

Тегло: 8 кг.

Българската тренировъчна система "JK Fit Motion" е разработила различни упражнения с този популярен уред, както и комплекси от балистични и плиометрични упражнения. За използваните тренировъчни методи и принципи вижте повече в личния сайт на Ю. Карабиберов - http://julian-karabiberov.com/methods-and-principles


От основаването си през 1990 година, JK Fitness предлага да видите и опитате всичко, което се намира във фирмения шоу рум в София, на Околовръстен път 191.

В интернет сайтовете, продуктите изглеждат по различен начин от действителните, за това елате и изпробвайте! 


Произведено за Fit Motion в Белгия

Вносител: JK Fitness

За този продукт няма написани ревюта.

Оставете коментар за продукта

Забележка: HTML не се транслира!

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС